Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Χειρουργήθηκε για 8η φορά η Ιωάννα – Υποβλήθηκε σε 5ωρη επέμβαση στο πρόσωπο

Στο όγδοο χειρουργείο υποβλήθηκε η Ιωάννα, το κορίτσι που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. H επέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες στις 12 το ...

Στο όγδοο χειρουργείο υποβλήθηκε η Ιωάννα, το κορίτσι που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. H επέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες στις 12 το μεσημέρι στο Θριάσειο και ολοκληρώθηκε το απόγευμα.


Η ταλαιπωρία της Ιωάννας από τη μέρα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στις 21 Μάϊου είναι απίστευτη καθώς έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες και βεβαίως η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς.


Όπως ανέφερε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου: Η χειρουργός της Ιωάννας, η κυρία Καλλοφώνου έχει καταθέσει και εκείνη στην ανακρίτρια. «Αυτή που δεν έχει μιλήσει ακόμα είναι η κατηγορουμένη .Ανεξάρτητα πάντως αν δώσει ή δε δώσει απολογία ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει προκειμένου να ορισθεί και η δική» .


Η Ιωάννα θα επιστρέψει στο σπίτι της και γνωρίζει πολύ καλά ότι το χθεσινό χειρουργείο δεν θα είναι το τελευταίο καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.