Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Τουρκία: Το S-400 απέτυχε να καταστρέψει τον στόχο... λέει Ρωσικό δημοσίευμα...!!!

Ισχυρό χτύπημα για τους Τούρκους στρατιωτικούς ήταν η αποτυχία του αντιπυραυλικού συστήματος S-400 να καταστρέψει τον επιδιωκόμενο στ...



Ισχυρό χτύπημα για τους Τούρκους στρατιωτικούς ήταν η αποτυχία του αντιπυραυλικού συστήματος S-400 να καταστρέψει τον επιδιωκόμενο στόχο, στην πολυδιαφημιζόμενη δοκιμή που έγινε σε στρατιωτική περιοχή της Σινώπης.

«Η πρώτη πολεμική χρήση του πυραυλικού συστήματος άμυνας S-400 από τον τουρκικό στρατό αποδείχθηκε «αποτυχία» λόγω της άρνησης της Άγκυρας να βοηθήσουν οι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδικοί», γράφει ρωσικό δημοσίευμα.

Στα βίντεο που δημοσιεύθηκαν από τους Τούρκους παρουσιάζονται οι εκτοξεύσεις των πυραύλων, ωστόσο όλα είναι μέχρι εκεί, ΔΕΝ καταγράφηκε η στιγμή του χτυπήματος του στόχου, ούτε υπήρξε ο ήχος της έκρηξης της κεφαλής των πυραύλων, όπως ενημερώνουν οι ειδικοί.

« Η Άγκυρα από την τρέχουσα ώρα, δεν έκανε επίσημες δηλώσεις σχετικά με τις εκτοξεύσεις πυραύλων που πραγματοποιήθηκαν, ωστόσο, το πιο εκπληκτικό, ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι στόχοι για το S-400 ήταν ρουκέτες στόχοι, αλλά παρόλο που υπήρχε απόλυτη απουσία σύννεφων, δεν υπήρξαν τέτοιοι στόχοι στον ουρανό!», γράφει το δημοσίευμα.

Όπως σημειώνει ο εμπειρογνώμονας «το S-400 μπορεί να δοκιμαστεί μόνο σε πυραύλους ή μαχητικά αεροσκάφη, αλλά όχι σε μικρά drone. Η απουσία ίχνους πτήσης στόχου, η απουσία έκρηξης της κεφαλής πυραύλων και η ευθεία της πορείας πτήσης ενός πυραύλου μάχης είναι ανησυχητικά στοιχεία».

Ωστόσο, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν ότι χτυπήθηκαν συνολικά τρεις στόχοι, αλλά τα πολυάριθμα καρέ βίντεο, μπορεί να δει κανείς μόνο τη μία εκτόξευση , η οποία εγείρει επίσης πολλά ερωτήματα
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.