Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην επόμενη γύρα θα φτάσει ακόμη πιο κοντά... Πόλεμος νεύρων και ηθικού από το ORUC REIS στο Καστελόριζο...!!!

Το τουρκικό ερευνητικό σε κάθε πέρασμα του από το Καστελόριζο θα έρχεται όλο και πιό κοντά στα νησιά του συμπλέγματος σύμφωνα με το "...

Το τουρκικό ερευνητικό σε κάθε πέρασμα του από το Καστελόριζο θα έρχεται όλο και πιό κοντά στα νησιά του συμπλέγματος σύμφωνα με το "ζικ ζαγκ" που εκτελεί μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα...

«Θρίλερ» τις τελευταίες ώρες με την πορεία του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Oruc Reis το οποίο πλέει σε απόσταση μόλις 14 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά από το Καστελόριζο, την κοντινότερη απόσταση τόσο την τελευταία εβδομάδα όσο και απο την αρχή της ελληνοτουρκικής κρίσης.

Το πλοίο βρέθηκε να πλέει λίγο πιο πάνω από τα 12 μίλια από τη νήσο Στρογγύλη, ενώ δημιουργούνται ερωτήματα για την πορεία του τουρκικού στολίσκου (βρίσκεται μαζί με τα βοηθητικά του Ataman και Cengiz Han αλλά και τα τουρκικά πολεμικά) και την πρόθεση της Άγκυρας να στείλει το Oruc Reis ακόμη πιο κοντά στο Καστελόριζο.

To απόγευμα το Oruc Reis κινήθηκε στα όρια της παράνομης τουρκικής NAVTEX, περίπου στα 14 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο και προς το παρόν κινείται με κατεύθυνση νοτιοδυτική με ταχύτητα 4-5 κόμβους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.