Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

E.O. Αθηνών - Κορίνθου: «Βροχή» από πέτρες στο ύψος των Μεγάρων... έπεσαν σε διερχόμενο αυτοκίνητο! Ρομά οι δράστες...

Ένα απρόσμενο ατύχημα είχε ένας οδηγός στην παλαιά Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου και πιο συγκεκριμένα στο 40ο χιλιόμετρο ξαφνικά άρχισε να.....

Ένα απρόσμενο ατύχημα είχε ένας οδηγός στην παλαιά Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου και πιο συγκεκριμένα στο 40ο χιλιόμετρο ξαφνικά άρχισε να... βρέχει πέτρες πάνω στα οχήματά τους, με τον κίνδυνο να χαθεί ο έλεγχος να είναι μεγάλος.



Μεγάλες πέτρες «βομβάρδισαν» ξαφνικά το μπροστινό παρμπρίζ του αυτοκινήτου του κάνοντάς το να μοιάζει με τεράστιο ιστό αράχνης και περιορίζοντας στο ελάχιστο την ορατότητα του οδηγού, που ευτυχώς είχε την ψυχραιμία να διατηρήσει τον έλεγχο, διαφορετικά θα έφευγε από το οδόστρωμα με απρόβλεπτη κατάληξη! Ο άτυχος άνδρας βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο, αλλά οι ασυνείδητοι δράστες είχαν ήδη γίνει άφαντοι.

Ο οδηγός ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες της επικίνδυνης επίθεσης, χωρίς να τα καταφέρουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών που στάθηκαν πιο τυχεροί και δεν τους πέτυχαν οι πέτρες, πρόκειται για πέντε Ρομά που αναζητούνται στους γύρω καταυλισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.