Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο-σοκ: Τρομακτικό τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στα γνωστά Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρκιζας, με την παραλιακή λεωφό...



Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στα γνωστά Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρκιζας, με την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου να μετατρέπεται, για μια ακόμη φορά, σε... πίστα αγώνων για έναν ανεγκέφαλο οδηγό.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο οδηγός ενός ασημί Fiat Punto, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, μπαίνει στο «πέταλο» με μεγάλη ταχύτητα, αδιαφορώντας πλήρως για τους διερχόμενους οδηγούς και αναβάτες από το αντίθετο ρεύμα.

Έχοντας προφανώς υπερεκτιμήσει τις οδηγικές του ικανότητες, βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το αντίθετο ρεύμα, την ώρα που διέρχεται ένα Ford Fiesta. Η μετωπική φαντάζει αναπόφευκτη και η εικόνα κόβει την ανάσα. Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, τα δύο αυτοκίνητα τρακάρουν πλαγιομετωπικά. Από τον εξοστρακισμό, το Fiat χτυπά και μία διερχόμενη μηχανή, με δύο αναβάτες, και καταλήγει στο πεζοδρόμιο.

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια δεκάδων νέων, που συνωστίζονται στα Λιμανάκια κάθε νύχτα, χωρις καν'ενα μέτρο προστασίας από τον κορωνο|ϊό, για να δουν «θερμόαιμους» οδηγούς να κάνουν... μαγκιές στην άσφαλτο, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ευτυχώς, σαν από θαύμα, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόνο ο οδηγός της μοτοσικλέτας έφερε κάποιες αμυχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.