Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αν η Γεννηματά λέει: «Η Ελλάδα πρέπει να αποτρέψει επιχειρησιακά το Ορούτς Ρέις»... εμείς τι πρέπει να πούμε...;;;

«Η Ελλάδα πρέπει να αποτρέψει επιχειρησιακά το ORUC REIS, αν δεν καταφέρει να το κάνει μέσω τη διπλωματίας». Με τη φράση αυτή η πρόεδρος το...



«Η Ελλάδα πρέπει να αποτρέψει επιχειρησιακά το ORUC REIS, αν δεν καταφέρει να το κάνει μέσω τη διπλωματίας». Με τη φράση αυτή η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντι στην προκλητικότητα της Τουρκίας. 

Η κ. Γεννηματά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ TV αναφέρθηκε εκτός των άλλων στην αδυναμία της Ευρώπης να περιορίσει την προκλητικότητα της Τουρκίας, αλλά και στην έλλειψη κοινής πολιτικής γραμμής των κομμάτων. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε ακόμη τα αποτελέσματα της δίκης της Χρυσής Αυγής, την αδυναμία της κυβέρνησης να στηρίξει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που καλούνται να αντιμετωπίσουν σοβαρότατα προβλήματα. 

Τέλος, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος, Ανδρέας Λοβέρδος, περί «συγκυβέρνησης με τη ΝΔ με ευθύνη κάποιων», αναφερόμενος στην πρόταση του πρωθυπουργού στο πρόσωπο της κ. Διαμαντοπούλου για την προεδρία του ΟΟΣΑ, ανέφερε ότι η κ. Διαμαντοπούλου δεν ανήκει στο ΚΙΝΑΛ και ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι το μόνο στη βουλή που ασκεί κριτική ουσιαστική με προτάσεις και βρίσκεται απέναντι από τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.