Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ...;;; Στο ΚΥΤ Ριτσώνας: Πώς οι Αφγανοί κατασκευάζουν σπαθιά και μαχαίρια (ΦΩΤΟ)

Έντονη ανησυχία προκαλούν εικόνες από τα ΚΥΤ της επικράτειας με τους λαθρομετανάστες να ακολουθούν το δικό τους .. modus vivendi Τα...

Έντονη ανησυχία προκαλούν εικόνες από τα ΚΥΤ της επικράτειας με τους λαθρομετανάστες να ακολουθούν το δικό τους .. modus vivendi
Τα κατασχεμένα μετά από συμπλοκές και βίαιες ενέργειες σε χώρους υπό επιτήρηση και κράτηση όπως οι φυλακές και οι δομές προκαλούν το εύλογο πάντα ερώτημα, “πώς τα πέρασαν” ή “πού τα βρήκαν” . 

 Όπως αποτυπώνεται στο υλικό που έχει περιέλθει στο NantiaReport.gr από το Hot Spot Ριτσώνας, Αφγανοί κατασκευάζουν αυτοσχέδια μαχαίρια και σπαθιά από μεταλλικά αντικείμενα, σε δημόσια θέα.. 

 Σε δομές κράτησης λαθρομεταναστών, σε συμπλοκές μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων και θρησκευτικών πιστεύω, έχουν καταγραφεί σοβαροί και θανάσιμοι τραυματισμοί μεταξύ των διαβιούντων εκ των οποίων κάποιο έχουν καταλήξει. Η απόφαση των Κυβερνήσεων έχει βρει διαχρονικά πλήρως αντίθετους τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας η δημιουργία του Κέντρου Υποδοχής της Ριτσώνας και η συνεχιζόμενη μεταφορά λαθρομεταναστών στην περιοχή τους. 

 Σε διαφορετικές χρονικές περιστάσεις η Δημοτική Αρχή είχε αποστείλει ενημερωτική επιστολή προς την Περιφέρεια και τα Υπουργεία με ενημέρωση για σωρεία καταγγελιών που δέχεται από τους αγρότες της τοπικής κοινότητας Βαθέος Αυλίδος, λόγω των κλοπών που γίνονται σε χωράφια και αποθήκες τους, με αίτημα προς την Πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα αστυνόμευσης της περιοχής, καθώς οι κάτοικοι δήλωναν αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. 

Στην επιστολή προτείνονταν να κατασκευαστεί περίφραξη σε παράλληλο οδικό περιφερειακό δίκτυο με 24άχωρη επιτήρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.