Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Απόλυτη Φρίκη... Με Τσεκούρι ή μπαλτά κατακρεούργησε ο Ουκρανός το ζευγάρι το Λουτράκι...!!!!

    Η 45χρονη είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα από το φονικό όπλο στο κεφάλι ενώ ο 45χρονος είχε δεχθεί χτύπημα και στην καρδιά Την ώρα ...


   



Η 45χρονη είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα από το φονικό όπλο στο κεφάλι ενώ ο 45χρονος είχε δεχθεί χτύπημα και στην καρδιά

Την ώρα που ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος παραμένει άφαντος, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από το αιματοβαμμένο στο Φλάμπουρο Λουτρακίου δείχνουν ότι η διπλή δολοφονία της 45χρονης μασέζ από την Ουκρανία και του συνομήλικού της φαρμακοποιού, ήταν προσχεδιασμένη από τον δράστη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δολοφόνος φέρεται να είναι ο έως πριν από λίγο καιρό εραστής της 45χρονης και ως κίνητρο η κατάφωρη ζήλια του, επειδή η Ουκρανή διέκοψε τον δεσμό τους και έκανε σχέση με τον 45χρονο, που διατηρούσε φαρμακείο στο Λουτράκι, δίπλα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το korinthostv αμέσως μετά το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού έβαλε λουκέτο στην πόρτα και κλείδωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.