Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Αστυνομικές Δυνάμεις κινούνται για να συλλάβουν τον Μιχαλολιάκο τον Κασιδιάρη και τους υπόλοιπους καταδικασθέντες!

  Ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί... Αλλά θα ξαναπαίξει πάλι... Σε λιγότερο από μια ώρα – λένε οι πληροφορίες – οι αστυνομικοί που αποτελούν ...

 


Ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί... Αλλά θα ξαναπαίξει πάλι...

Σε λιγότερο από μια ώρα – λένε οι πληροφορίες – οι αστυνομικοί που αποτελούν την ειδική ομάδα δράσης της ΕΛ.ΑΣ, θα ενεργοποιηθούν, θα εντοπίσουν και θα οδηγήσουν στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών όσα από τα μέλη της Χ.Α πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές της χώρας για να εκτίσουν την ποινή τους. 

Για τον λόγο αυτό, 100 αστυνομικοί από την Ασφάλεια, την Αντιτρομοκρατική και την ΕΚΑΜ, θα κινηθούν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία προκειμένου να περάσουν χειροπέδες στα ηγεκτικά μέλη και πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής...

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα πρέπει σε μια ώρα να έχουν συλλάβει περισσότερα από 30 άτομα ανάμεσα στους οποίους εκτιμάται ότι θα είναι οι έξι του ηγετικού πυρήνα (σ.σ ο Γιάννης Λαγός έχει φύγει στις Βρυξέλλες οπότε είναι διαφορετική η διαδικασία), περίπου δέκα άτομα από την ομάδα των πρώην βουλευτών αλλά και στελεχών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι από τους 11 που έχουν καταδικαστεί για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και των Αιγύπτιων ψαράδων στο Πέραμα και φυσικά κάποιοι από τους κατηγορούμενους που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η ποινή τους θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.