Tελευταια Νεα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2020

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ... «Κέντρο Βασανισμών» έβγαλαν τη Σχολή Ευελπίδων οι απάτριδες αντιρρησίες μπούληδες του Σπάρτακου!

Εδώ και καιρό έχουμε γράψει ότι οι διεθνιστές νεοταξίτες, απάτριδες μπούληδες του Σπάρτακου έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την αφρόκρεμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Ειδική στόχευση έχουν στη Σχολή Ευελπίδων, την οποία τόλμησαν να παρουσιάσουν σαν… «κέντρο βασανισμών», χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει επέμβει εισαγγελέας!

Το θέμα είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό, διότι δείχνει ότι οι συγκεκριμένοι κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους, από τη στιγμή μάλιστα που βρίσκουν ορισμένους εκεί στο υπουργείο να τους δίνουν σημασία και να ακούνε τις γελοιότητες που αναμασάνε. Εμφανίζουν μάλιστα και δήθεν επιστολές καταγγελίας, σε μια εκ των οποίων έχουν και… λίστα με τα 21 βασανιστήρια «καψόνια» που κάνουν στη Σχολή Ευελπίδων!

««Η ακραία σωματική βία και ο απεχθής ψυχολογικός κυρίως πόλεμος γίνεται συντεταγμένα και οργανωμένα. Πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τους σπουδαστές παλαιότερων ετών, που έχουν την πλήρη κάλυψη των αρμοδίων αξιωματικών και των διοικητών των Σχολών.
Αποκαλύπτεται η μακρά λίστα των 21 κατηγοριών βαναυσοτήτων που έχει στη διάθεση της η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, μερικά είναι τα εξής:

1. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ: στέκεσαι όρθιος, με τα χέρια τεντωμένα και γυρίζεις ολοένα πιο γρήγορα γύρω από τον εαυτό σου, μέχρι να ζαλιστείς και να πέσεις.
2. ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΚΑΜΨΕΙΣ: στο εστιατόριο κατά τη διάρκεια του πρωινού-μεσημεριανού-βραδινού διατάζεσαι να πέσεις κάτω από το τραπέζι και να πάρεις κάμψεις, ενώ σε ακολουθεί και όποιος κάθεται μαζί σου στο τραπέζι, για υποστήριξη.
3. ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ: με το δείκτη ακουμπισμένο στο έδαφος κάνεις κύκλους γύρω από αυτό γρήγορα μέχρι να ζαλιστείς και να πέσεις κάτω.
4. Σκουλήκια: άσκηση κατά την οποία μπαίνεις στον υπνόσακο και κάνεις έρπυση κανονική και ανάποδη.
5. Βούδας: βαθύ στατικό κάθισμα ακουμπώντας την πλάτη στον τοίχο ή στο φωριαμό (ντουλάπα) με ενωμένα τα πόδια.
6. Βούδας με έκταση των χειρών κρατώντας αντικείμενα π.χ. καρέκλα, στρώμα κρεβατιού, πυροσβεστήρα, όπλο κάνοντας γκαζάκια, δύο ξιφολόγχες με τις άκρες των δεικτών, Μ-71 γεμάτο με τις άκρες των δεικτών από τα κλιψάκια.
7. Βούδας κάτω από τη βιβλιοθήκη.
8. Βούδας κάτω από τη βιβλιοθήκη με έκταση των χειρών κρατώντας αντικείμενα (βλέπε παραπάνω).
9. Επιτόπιο τροχάδην με τα χέρια στην έκταση κρατώντας αντικείμενα π.χ. καρέκλα.
10. Στήριξη με τους δείκτες στο φωριαμό με κάμψη του κορμού σε στάση γέφυρας (πλάτη γυρισμένη στο φωριαμό).
11. Στήριξη του σώματος με το κεφάλι και τα πόδια με τα χέρια πίσω από την πλάτη.
12. Θέση κάμψεων με ελαφρά σηκωμένο το άνω μέρος του κορμού και δαγκώνοντας το γραφείο.
13. Κάμψεις με γροθιές και τα πόδια υπερυψωμένα.
14. Τρέξιμο στους διαδρόμους με τα χέρια στην έκταση κρατώντας αντικείμενα π.χ. πυροσβεστήρας.
15. Λαγουδάκια με τα χέρια σε έκταση κρατώντας αντικείμενα π.χ. πυροσβεστήρας.
16. Έρπυση πάνω κάτω στους διαδρόμους.
17. Χειροβάδιση πάνω κάτω στους διαδρόμους.
18. Χειροβάδιση και έρπυση στην σκάλα.
19. Τρέξιμο με τα χέρια τεντωμένα πάνω από το κεφάλι κρατώντας αντικείμενα.
20. Τρέξιμο από θάλαμο σε θάλαμο φορώντας κράνος και έχοντας το κεφάλι ακουμπισμένο στο έδαφος.
21. «Ασκήσεις» φορώντας την στολή της Κορέας!
Στολή Κορέας-φοράς όλα τα ρούχα που σου έχουν χορηγηθεί!

Τονίζουμε ότι η περιγραφόμενη βαρβαρότητα, που εκθέσαμε αναλυτικά, δεν έχει καμιά σχέση με το επίσημο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Πρόκειται για παράνομη αλλά επαναλαμβάνουμε συστηματική διεξαγωγή βασανιστηρίων από σπουδαστές μεγαλύτερων ετών που κινούνται αυθαίρετα και στο πλαίσιο της συγκάλυψης από τη διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων. Με αυτό τον βάρβαρο, ταπεινωτικό, παράνομο και απάνθρωποι τρόπο παράγονται τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού»!

Οργιάζουσα η φαντασία τους προκειμένου να πλήξουν την ιστορική Σχολή Ευελπίδων (ιδρύθηκε το 1828 με διάταγμα του Ιωάννη Καποδίστρια) και κατά συνέπεια τις Ένοπλες Δυνάμεις. Υπόλογοι για αυτές τις αισχρές επιθέσεις είναι και όσοι στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης έχουν την οποιαδήποτε σχέση με τους Σπαρτακαίους. Μια έρευνα, κύριοι του υπουργείου, θα βγάλει λαυράκια!
« Προηγουμενη
Επομενη »