Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι κουρδικές «Μονάδες Εκδίκησης» χτυπούν σκληρά μέσα στην Τουρκία...

Μονάδες Eκδίκησης που πραγματοποίησαν δράσεις στις περιοχές Μπάτμαν και Άμεντ, έδωσαν το μήνυμα πως “Με αντίσταση θα κερδίσουμε”. Μονάδες ...

Μονάδες Eκδίκησης που πραγματοποίησαν δράσεις στις περιοχές Μπάτμαν και Άμεντ, έδωσαν το μήνυμα πως “Με αντίσταση θα κερδίσουμε”. Μονάδες εκδίκησης πραγματοποίησαν δράσης κατά των δυνάμεων των κομμάτων ΑΚΡ-ΜΗΡ, των συνεργατών τους, κατά των εμπόρων ναρκωτικών και αυτών που εκμεταλλεύονται παιδιά. Στη γραπτή ανακοίνωση που δημοσίευσαν αναφέρουν πώς ως λαός δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε αλλά με αντίσταση θα κερδίσουμε το σήμερα και το ελεύθερο μέλλον μας”.

Οι δράσεις της μονάδες εκδίκησης μάρτυρα Ντελάλ Αμέντ είχαν ως εξής: “Στις 29 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Μπαγαράσι, προκλήθηκαν ζημιές εκατομμυρίων λιρών, όταν πυρπολήθηκε ένα φορτηγό TIR και τα 8 οχήματα τα οποία ήταν πάνω του.

Στις 1/10 στο Μελικαχμετ της επαρχίας Σουρ έγινε δράση με βόμβα ήχου ενώ την ίδια μέρα πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο ενός φασίστα συνεργάτη.

Στις 1/10 στην περιοχή Καιναρτεπέ τιμωρήθηκε ένας έμπορος ναρκωτικών και η ομάδα του.

Στις 2/10 πραγματοποιήθηκε σαμποτάζ σε θωρακισμένο όχημα της αστυνομίας που περιπολούσε επί της λεωφόρου Σεντό στην περιοχή Μπαγλάρ του Άμεντ και έγινε δράση με πιστόλια. Το όχημα υπέστη φθορές ενώ δεν έγινε σαφές αν τραυματίστηκαν αστυνομικοί.

Στις 2 Οκτωβρίου στην περιοχή Μπισμίλ πυρπολήθηκε ένας μετασχηματιστής της υπηρεσίας ρεύματος.

Στις 3 Οκτωβρίου στην περιοχή Κονάκ του Άμεντ, μονάδα αυτοάμυνας μας πραγματοποίησε δράση κατά θωρακισμένου οχήματος της αστυνομίας με βόμβες διασποράς και ατομικά τυφέκια. Εντοπίστηκε πώς τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.