Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να τα βλέπουμε αυτα... Η γυναίκα του πρωθυπουργού της Αρμενίας θα πάει να πολεμήσει στο Καραμπάχ

Η σύζυγος της πρωθυπουργού της Αρμενίας Νίκολ Πασινιάν, η Άννα Χακομπιάν, ενταγμένη σε μια ομάδα 13 γυναικών, θα περάσει από στρατιωτική ...


Η σύζυγος της πρωθυπουργού της Αρμενίας Νίκολ Πασινιάν, η Άννα Χακομπιάν, ενταγμένη σε μια ομάδα 13 γυναικών, θα περάσει από στρατιωτική εκπαίδευση και θα φύγει για το μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ, γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Από αύριο, μια ομάδα 13 γυναικών, συμπεριλαμβανομένης και εμού, θα ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις. Σε λίγες μέρες θα πάμε να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Δεν μπορούμε να παραχωρήσουμε ούτε την Πατρίδα ούτε την τιμή μας στον εχθρό », έγραψε η Χακομπιάν σε σελίδα της στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 Τον Σεπτέμβριο, η σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας, ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι θα διοργανώσει στρατόπεδο εκπαίδευσης γυναικών διάρκειας 45 ημερών. Κορίτσια και γυναίκες από 18 ως 27 ετών θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στην εκμάθηση των όπλων, όπως αναφέρουν τοπικές πηγές. 

 Εξάλλου, στις αρχές Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι ο γιος του πρωθυπουργού, ο Άσοτ Πασινιάν κατατάχθηκε ως εθελοντής στον αρμενικό στρατό ενόψει της κλιμάκωσης της ένοπλης σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως ανέφερε, τότε, σχετικό δημοσίευμα της 5ης Οκτωβρίου, -- 

The Hellenic Information Team 
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.