Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πακιστανός κακοποιούσε σεξουαλικά τις κότες του στο υπόγειο του σπιτιού του... και η γυναίκα του βιντεοσκοπούσε...!!!

Μία γυναίκα βιντεοσκοπούσε τον σύζυγό της να κάνει σεξ με τις κότες τους στο υπόγειο του σπιτιού της όπως άκουσαν σοκαρισμένοι οι παρευρισκό...



Μία γυναίκα βιντεοσκοπούσε τον σύζυγό της να κάνει σεξ με τις κότες τους στο υπόγειο του σπιτιού της όπως άκουσαν σοκαρισμένοι οι παρευρισκόμενοι στη δικαστική αίθουσα στο Μπράντφορντ της Μ. Βρετανίας. 

Η νοσηλεύτρια αποθήκευε τα φρικιαστικά αυτά βίντεο υπό την ταμπέλα "οικογενειακά βίντεο". Το ζευγάρι είχε μία επαγγελματική κάμερα και η Χαλιμά βιντεοσκοπούσε τον Ρεχάν Μπάιγκ (Πακιστανικής καταγωγής)  να κακοποιεί σεξουαλικά τις κότες τους στο κελάρι του σπιτιού τους ενώ σε κάποια βίντεο συμμετέχει και η ίδια. 

Λέγεται ότι σε κάποια βίντεο ο άνδρας κάνει σεξ με τη γυναίκα του και με τις κότες. Κάποιες από τις κότες πέθαναν ως αποτέλεσμα της σεξουαλικής δραστηριότητας του 37χρονου άνδρα μαζί τους. Το δικαστήριο αποφάσισε την τριετή φυλάκισή του ενώ ο δικαστής του είπε ότι η συμπεριφορά του είναι "ανήκουστη, ανώμαλη και διεστραμμένη" και "θα αρρώσταινε κάθε σωστό μέλος της κοινωνίας". Η 38χρονη παραδέχτηκε ότι συνέδραμε τις αρρωστημένες πράξεις του άνδρα της αλλά δεν καταδικάστηκε σε φυλάκιση καθώς παρουσίασε αποδείξεις ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. 

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό ήρθε στο προσκήνιο ότα ναστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζεύγους στο Γκρέατ Χόρτον, στο Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ στις 9 Ιουλίου πέρυσι έπειτα από πληροφορίες ότι ο άνδρας είχε στην κατοχή του υλικό από σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Κατασχέθηκαν και ελέγχθηκαν δύο "πύργοι", ένα laptop και ένα κινητό ενώ βρέθηκαν εικόνες και βίντεο από σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Πέραν αυτών όμως εντόπισαν και τις αρρωστημένες πράξεις με τα κοτόπουλα και έναν σκύλο. 

Στα βίντεο απεικονίζεται και η γυναίκα να κάνει σεξ με τον άνδρα της ενώ αυτός εναλλάσσει την πράξη με τα κοτόπουλα και την ίδια η οποία σε άλλα βίντεο βρίσκεται κοντά του και τον ενθαρρύνει να συνεχίσει με τις διεστραμμένες ενέργειές του . 

Σε άλλες εικόνες ο άνδρας κάνει σεξ με έναν σκύλο, ο οποίος εικάζεται ότι δεν είναι δικός του και δεν βρέθηκε στο σπίτι. Σύμφωνα με τον συνήγορο του άνδρα, η αποκάλυψη των πράξεών του τον έχει ντροπιάσει σε Πακιστάν, Γερμανία και Ισπανία και η οικογένειά του δέχεται απειλές αλλά και επιθέσεις στο σπίτι του κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε να καλέσουν την αστυνομία. 

Η γυναίκα εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης από ένα καταφύγιο γυναικών όπου μένει αφού εγκατέλειψε το συζυγικό της σπίτι εξαιτίας ενδοοικογενειακής βίας, όπως είπε καθώς ο σύζυγός της της ασκούσε λεκτική και σωματική βία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.