Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκοι φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ» κυνηγούσαν Αρμένιους σε Λυών και Βιέννη- ΒΙΝΤΕΟ

  Εκτός ορίων βγαίνει η κατάσταση - Συγκρούσεις Τούρκων μεταναστών με αστυνομικές δυνάμεις και εισβολή σε συνοικίες Αρμενίων Ηφαίστειο...

 



Εκτός ορίων βγαίνει η κατάσταση - Συγκρούσεις Τούρκων μεταναστών με αστυνομικές δυνάμεις και εισβολή σε συνοικίες Αρμενίων

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί θυμίζει η Ευρώπη μετά τα απανωτά τρομοκρατικά κτυπήματα στη Γαλλία και σε γαλλικούς στόχους από ακραίους ισλαμιστές τρομοκράτες και την επικίνδυνα επιθετική ρητορική της Τουρκίας και προσωπικά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εναντίον τόσο της Γαλλίας, όσο και της Ευρώπης γενικότερα. 

Χαρακτηριστικό δείγμα της κατάστασης που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται, είναι οι εικόνες δεκάδων Τούρκων μεταναστών στη Λυών της Γαλλίας, οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους, μαζί με Αζέρους μετανάστες, αναζητώντας Αρμένιους. Το άκρως ανησυχητικό είναι ότι ανάλογα επεισόδια σημειώθηκαν και στη Βιέννη, όπου και εκεί, στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, δεκάδες Τούρκοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους αναζητώντας Αρμένιους και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, περίπου 150 Τούρκοι επιτέθηκαν σε γειτονιές της Λυών, όπου διαμένουν Αρμένιοι, ενώ στο Twitter ο τουρκικός ιστότοπος «DuvaR english» έχει αναρτήσει σχετικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.