Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΕΣ! Τα ρεζίλια της Γενί Σαφάκ λένε πως αυτή η ΦΩΤΟ είναι ΜΟΝΤΑΖ και παρουσιάζουν φωτογραφία του Ορουτς Ρέϊς από την Αττάλεια...!!

Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ υποστηρίζει πως η φωτογραφία με την ελληνική φρεγάτα «Κουνουριώτης» πλησίον του Oruc Reis ...




Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ υποστηρίζει πως η φωτογραφία με την ελληνική φρεγάτα «Κουνουριώτης» πλησίον του Oruc Reis που δημοσίευσε η ΕΡΤ είναι προϊόν μοντάζ και πως το τουρκικό σεισμογραφικό «προστέθηκε» στην φωτογραφία.



«Το Ελληνικό Κρατικό Κανάλι EPT ανακοίνωσε ότι ελληνικό πολεμικό πλοίο κατεδίωξε το σεισμικό ερευνητικό σκάφος Oruç Reis με την αιτιολογία ότι «παραβίασε την ελληνική υφαλοκρηπίδα». Η EPT ισχυρίστηκε ότι «έδιωξε το Oruç Reis» από την περιοχή. Με την εμφάνιση των πρωτοτύπων εικόνων, αποδείχθηκε ότι το κανάλι επεξεργάστηκε τη φωτογραφία στο μοντάζ», γράφει η εφημερίδα.

Δείτε τώρα την «ορίτζιναλ» φωτογραφία σύμφωνα με τη Γένι Σαφάκ για σκάσετε από τα γέλια...


Και μικρό παιδί καταλαβαίνει την ηλιθιότητα των τούρκων... Πρώτον η φωτογραφία που παραθέτουν είναι τραβηγμένη από άλλες καιρικές συνθήκες κι αυτό φαίνεται στο χρώμα της θάλασσας και του ουρανό καθώς και στον κυματισμό των νερών... Δεύτερον ο γερανός του Όρουτς Ρέϊς στην φωτογραφία που παραθέτουν είναι ανεβασμένος, στην φωτογραφία με την ελληνική φρεγάτα όχι. Τρίτον ο τύπος που κάνει σκι σε πρώτο πλάνο χαλαρά μόνο από το Καστελόριζο δεν είναι. Η φωτογραφία που παραθέτουν είναι από αναχώρηση του Όρουτσ ρέϊς από την Αττάλεια και μάλιστα ίσως από την προηγούμενη αναχώρηση του τον Ιούλιο... Ρόμπες εντελώς, αλλά αφού απευθύνονται σε "χαϊβάνια" καλά κάνουν...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.