Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πήγε μόνος του στην ΓΑΔΑ ο Μιχαλολιάκος...!! ΒΙΝΤΕΟ - 20 εκ των 38 καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής έχουν ήδη συλληφθεί...

Πριν από λίγη ώρα, στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν, μέσα σε τζιπ και από την πλαϊνή πόρτα, οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθε...




Πριν από λίγη ώρα, στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν, μέσα σε τζιπ και από την πλαϊνή πόρτα, οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στη Ραφήνα. 

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, επίσης, στη ΓΑΔΑ πήγαν και οι Πατέλης - Καζαντζόγλου. Συνολικά έχουν συλληφθεί οι 20 εκ των 38 καταδικασθέντων που δεν έλαβαν αναστολή, ενώ στη ΓΑΔΑ έχουν οδηγηθεί οι Κασιδιάρης, Πατέλης, Καζαντζόγλου, Γερμενής, Ηλιόπουλος, Τσακανίκας, Πανταζής και Ευγενικός.

Λίγα λεπτά μετά τις 16:00, ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του, μπήκε σε αυτοκίνητο, με υποστηρικτές του να φωνάζουν συνθήματα και την  Ουρανία, να βρίζει τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο, καλύπτοντας τα γεγονότα. Ο αρχηγός της ΧΑ μετέβη λίγα λεπτά αργότερα στη ΓΑΔΑ.

Νωρίτερα, μέσα στο Εφετείο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και άλλους πέντε, που ήταν παρόντες στη δίκη.

Νωρίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στη Ραφήνα. Παραδόθηκε επίσης ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, μαζί με τον Καζαντζόγλου, καθώς και ο Τσακανίκας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και ο Ευγενικός στο Πέραμα. Στη Ραφήνα παραδόθηκε, κατά πληροφορίες, και ο Γιώργος Γερμενής, καθώς και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Στις Αρχές παραδόθηκαν ακόμη οι Αναδιώτης (Δραπετσώνα), Κομνιάνος (Κέρκυρα).
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.