Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ...!!! Πάμε για τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων σήμερα...!! Πάνω από 1000 λένε οι πληροφορίες...

Όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους μέχρι στιγμής οι υγειονομικές αρχές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι και σήμερα θα έχουμε νέο αρνητικό...





Όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους μέχρι στιγμής οι υγειονομικές αρχές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι και σήμερα θα έχουμε νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα θα είναι πολλά περισσότερα από χθες, ενώ εκφράζονται φόβοι για τετραψήφιο αριθμό. Σημειώνεται πάντως, ότι ταυτόχρονα με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, έχει αυξηθεί κατά πολύ και ο αριθμός των τεστ που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη που ανακοινώθηκαν 865 νέα κρούσματα, έγινε γνωστό ότι διενεργήθηκαν 24.000 τεστ - αριθμός ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας, διαμορφώνοντας τον δείκτη θετικότητας στη χώρα στο 3,6%. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στέλνει rapid test στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.