Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρέμει ο Ερντογάν το αμερικανικό σχέδιο για δημιουργία του Κουρδιστάν:Τεράστιο πλέγμα βάσεων των ΗΠΑ στην περιοχή

Για πρώτη φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Ν.Ερντογάν κατηγόρησε τόσο ωμά τις ΗΠΑ για τις βάσεις τους στην Συρία με την μεταφορά χιλιάδων όπλων στο...




Για πρώτη φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Ν.Ερντογάν κατηγόρησε τόσο ωμά τις ΗΠΑ για τις βάσεις τους στην Συρία με την μεταφορά χιλιάδων όπλων στους Κούρδους, εννοώντας φυσικά το σχέδιο που τον στοιχειώνει εδώ και χρόνια και αφορά την δημιουργία κράτους από τους Κούρδους.

“Η Λιβύη είναι η ίδια, κοιτάξτε εκεί, υπάρχουν μισθοφόροι των Ρώσων που ονομάζονται Βάγκνερ και αυτοί οι μισθοφόροι βρίσκονται στη Λιβύη, εναντίον των Λίβυων αδελφών μας, υποστηρίζοντας τον Χάφταρ. Τι μας λένε, εσείς τι κάνετε εκεί;

Μας λένε τι κάνετε στη Συρία;

Έχουμε σύνορα έκτασης 911 χιλιομέτρων, και δεν θα σώσουμε τους αδελφούς μας εκεί από αυτήν την κατοχή;

Δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε τα σύνορά μας; Γιατί αυτό ενοχλεί; Συγγνώμη, είμαστε εκεί και θα είμαστε για πολύ ακόμα.

Η Αμερική έχει 24 βάσεις στη Συρία. Ποιο είναι ο λόγος που οι ΗΠΑ έρχονται εδώ από απόσταση 11000 χιλιομέτρων και δημιουργούν αυτές τις βάσεις εδώ;

Από την άλλη πλευρά, περισσότερα από 3 χιλιάδες φορτηγά με όπλα, πυρομαχικά και άλλα συστήματα, μεταφέρονται εδώ. Γιατί τι κάνουν εδώ; Πως θα το εξηγήσουν;” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του.

Εκτιμήσεις ειδικών τονίζουν ότι η Άγκυρα φοβάται ( νώ στηρίζει τους Αζέρους στο Ναγκόρνο) τον έλεγχο της Α.Μεσογείου και την δημιουργία βάσεων σε Ελλάδα/Κύπρο από τις ΗΠΑ, για την υλοποίηση της δεύτερης φάσης του σχεδίου με το όνομα “Κουρδιστάν”, που αφορά αρχικά την συνένωση του ιρακινού και συριακού Κουρδιστάν σε κανονικό κράτος.

Αυτό θα ήταν η αρχή του τέλους για την σημερινή Τουρκία αφού είναι μαθηματικά σίγουρο ότι σε κάποια χρονική στιγμή θα ακολουθούσε και η αποκοπή του "τουρκικού" Κουρδιστάν, για την δημιουργία ενός ακόμη μεγαλύτερου κράτους από τους Κούρδους με τις ευλογίες της δύσης.

Tαυτόχρονα σύμφωνα με άρθρο μας, η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, ανέφερε ότι "η Κύπρος η οποία αποτελεί τουρκικό έδαφος εδώ και 450 χρόνια αντιμετωπίζει ένα τρομερό σχέδιο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που ανατρέπει τα πάντα στην κυριολεξία.

Οι ΗΠΑ από τη μία πλευρά θέλουν να μειωθεί συστηματικά ο τουρκικός πληθυσμός στο νησί και από την άλλη πλευρά έχουν σχέδια για επέκταση του εδάφους των Ελλήνων.

Ο απώτερος στόχος των ΗΠΑ, οι οποίες εγκαταστάθηκαν στα Βαλκάνια για να επανασχεδιάσουν την περιοχή αυξάνοντας την στρατιωτική τους παρουσία στην Κρήτη, είναι η δημιουργία στρατιωτικών βάσεων τόσο στα Κατεχόμενα, όσο και στην Ελληνοκυπριακή πλευρά”.

Η ουσία είναι μία και δεν αλλάζει, "η Τουρκία, που επιζητά την αναβίωση μιας αυτοκρατορίας την οποία “σκότωσε” οριστικά η δύση το 1918, θα δεχθεί διαμελισμό για την δημιουργία ενός “φιλικού” πλέον κράτους των Κούρδων που θα έχει σίγουρα έξοδο στην Μεσόγειο, και από το οποίο θα διέρχονται οι αγωγοί από την Μ.Ανατολή".

Ταυτόχρονα η ευρύτερη περιοχή, θα ελέγχεται από μια σειρά αμερικανικών βάσεων ( Ελλάδα-Κύπρος) ενώ στην Α.Μεσόγειο θα εκτελούνται εκτεταμένες εξορύξεις, μαζί με τον αγωγό East Med, ο οποίος θα μεταφέρει φυσικό αέριο και πετρέλαιο από Ισραήλ, Αίγυπτο, Ελλάδα, Κύπρο και Λιβύη στην Ευρώπη, ακυρώνοντας τους ρωσικούς αγωγούς.

Το παιχνίδι είναι τρομακτικά τεράστιο και αφορά την ενεργειακή επάρκεια της ΕΕ για τα επόμενα 50 χρόνια, και δεν πρόκειται να αφεθεί έρμαιο στις απειλές μιας ακραίας ισλαμικής κάστας Τούρκων εθνικιστών, επιχειρηματιών, στρατιωτικών και Ιμάμηδων που ονειρεύονται σουλτάνους και οθωμανικά μεγαλεία. pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.