Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο Ερντογάν... «Θέμα εθνικής ασφάλειας μας η προστασία των μουσουλμάνων στην Ευρώπη !»

Στο παρακάτω βίντεο ο Ταγίπ λέει τα εξής : ¨Ο κλιμακούμενος αντί-ισλαμισμός στην Δύση έχει μετατραπεί σε μία ολική επίθεση ενάντια στο ιερό...




Στο παρακάτω βίντεο ο Ταγίπ λέει τα εξής :

¨Ο κλιμακούμενος αντί-ισλαμισμός στην Δύση έχει μετατραπεί σε μία ολική επίθεση ενάντια στο ιερό μας βιβλίο, στον Προφήτη μας και σε όλες μας τις ιερές αξίες. Στην πραγματικότητα οι πρακτικές των ανακρίσεων, των απελάσεων και γενοκτονιών σε βάρος μελών διαφορετικών θρησκειών, δεν είναι κάτι το ξένο για την Ευρώπη. 

Αυτό που συνέβη πριν από μόλις 25 χρόνια στους Βόσνιους αδερφούς μας στη Σερμπρένιτσα, είναι ακόμα στη μνήμη μας. Τα περιστατικά τα οποία συνέβησαν κατά την τελευταία περίοδο, με την απαράδεκτη συμπεριφορά στο επίπεδο του Γάλλου προέδρου και με τις αστυνομικές εφόδους σε τζαμιά στη Γερμανία κατά την ώρα της προσευχής, δεν τα βλέπουμε ως κάτι το συνηθισμένο. Αυτά τα περιστατικά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα. 

Αυτά τα περιστατικά είναι σημάδια μία πολύ επικίνδυνης διαδικασίας που θα μπορούσε να έχει πολύ φρικτές συνέπειες για τους μουσουλμάνους της Ευρώπης. Οι δυτικές κοινωνίες οι οποίες βρίσκονται εν μέσω σοβαρής κρίσης πίστης, έκαναν το λάθος να αναζητήσουν έξοδο από αυτό, στοχοποιώντας το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους. 

Οι Δυτικοί πολιτικοί προσπαθούν να καλύψουν τις αποτυχίες τους στο εσωτερικό και στην εξωτερική πολιτική, στοχοποιώντας τους μουσουλμάνους. Φοβάμαι πως έχουν ένα ακόμη πιο σκοτεινό και πιο ύπουλο σχέδιο. Αδερφοί και αδερφές επιθυμώ να εκφράσω ξεκάθαρα μία αλήθεια από εδώ. Ως Πρόεδρος μιας χώρας της οποίας έξι εκατομμύρια ζουν στην Ευρώπη κρίνω χρήσιμο να κάνω την ακόλουθη προειδοποίηση προς τους ομολόγους μας. το τέλος του δρόμου στο όποιο εισήλθα τε για να καλύψετε τις αποτυχίες σας είναι η καταστροφή. 

Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικαιώματα και την ασφάλεια των πολιτών της. Θεωρούμε την εχθρότητα προς το Ισλάμ και την ρατσιστική τρομοκρατία ως ένα θέμα εθνικής ασφάλειας και ανάλογα κάνουμε τα σχέδια μας.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.