Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονίζει ο πατέρας του Αρη που σκοτώθηκε στον σεισμό: «Την τελευταία στιγμή... αγκάλιασε την Κλαίρη»

Συντριβή σε όλη την Ελλάδα για τα δύο παιδιά που σκοτώθηκαν στον σεισμό στη Σάμο Ολη η Ελλάδα πενθεί από χθες για τα δύο παιδιά που χάθη...




Συντριβή σε όλη την Ελλάδα για τα δύο παιδιά που σκοτώθηκαν στον σεισμό στη Σάμο
Ολη η Ελλάδα πενθεί από χθες για τα δύο παιδιά που χάθηκαν στον σεισμό στη Σάμο. 

Οι περιγραφές των ανθρώπων της ΕΜΑΚ που βρήκαν τα δύο παιδιά, τον Αρη και την Κλαίρη, και λύγισαν μπροστά στην εικόνα τους έχει συγκλονίσει τους πάντες. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα δύο παιδιά είχαν φύγει από το σχολείο και επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν πέρασαν από το συγκεκριμένο στενό δρόμο τον οποίο χρησιμοποιούσαν σχεδόν καθημερινά. Οι ιδιες μαρτυρίες πιθανολογούν ότι την ώρα της σεισμικής δόνησης ο 17χρονος μαθητής αγκάλιασε τη 15χρονη φίλη του για να την προστατεύσει χωρίς όμως να φανταστεί ότι πάνω από το κεφάλι τους παραμόνευε ο θάνατος.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του Άρη: «Καταλαβα πως κάτι δεν πάει καλά όταν δεν μου σήκωνε το τηλεφωνο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε. Εγώ νωρίτερα έδινα ρεπορτάζ και έψαχνα τα παιδιά μου. Ο γιος μου ήταν δαιμόνιος ρεπόρτερ», είπε στο protothema.gr ο κ. Κομνηνός, δημοσιογράφος του Samos today.

«Ήταν δυο αγαπημένα παιδιά. Ο γιος μου ήταν χαρούμενος που ήταν με την Κλαίρη. Έφυγαν αγκαλιασμένοι. Την αγκάλιασε ακόμη και την τελευταία στιγμή. Συναντηθήκαμε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος μας εξέφρασα τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του», είπε ο πατερας του Αγγέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.