Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αντώνης Λιάκος: Τουρκικά ΜΜΕ αποθεώνουν τις δηλώσεις του κατά Μακρόν

«Νέα αντίδραση στον ακόρεστο αποικιοκράτη Μακρόν από την Ελλάδα» ένας από τους τίτλους που επιλέγουν τα τουρκικά ΜΜΕ Η πρόσφατη τοποθέ...




«Νέα αντίδραση στον ακόρεστο αποικιοκράτη Μακρόν από την Ελλάδα» ένας από τους τίτλους που επιλέγουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Η πρόσφατη τοποθέτηση του καθηγητή Αντώνη Λιάκου, του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πως «η πολιτική Μακρόν απέναντι στο Ισλάμ είναι προσβλητική» εκθειάζεται από τουρκικά ΜΜΕ.

Με τίτλους όπως: «Μια άλλη αντίδραση στον Γάλλο πρόεδρο έρχεται από την Ελλάδα», «Νέα αντίδραση στον ακόρεστο αποικιοκράτη Μακρόν από την Ελλάδα» κλπ, δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου προβάλλουν τη θέση που εξέφρασε ο Έλληνας καθηγητής και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανάρτησή του στο Facebook.

«Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα λόγια του Γάλλου Προέδρου Εμανου;eλ Μακρόν για το Ισλάμ. Μια άλλη αντίδραση απέναντι στον Μακρόν, προήλθε από την Ελλάδα. Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, μέλος του κόμματος της κύριας αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, μοιράστηκε ένα άρθρο που ισχυρίζεται ότι η πολιτική του Γάλλου Προέδρου Μακρόν έναντι του Ισλάμ είναι προσβλητική» σημειώνει το netinternethaber.com.

Δείτε μερικά απο τα δημοσιεύματα:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.