Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ... Ελληνικά & τουρκικά AWACS «οργώνουν» τον εναέριο χώρο πάνω από το Oruc Reis

  Μια πολυάσχολη μέρα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος ήταν και η σημερινή αφού ένα ελληνικό AWACS τύπου EMB-145 AEW&C (757) απογειώθηκε ...

 
Μια πολυάσχολη μέρα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος ήταν και η σημερινή αφού ένα ελληνικό AWACS τύπου EMB-145 AEW&C (757) απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας και πραγματοποίησε αποστολή παρακολούθησης δυτικά του νησιού της Καρπάθου νωρίς το πρωί.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε ξανά στην Ελευσίνα γύρω στις 09:45 πμ.

Κάθε ημέρα έχουμε κινήσεις και προσπάθειες παρακολούθησης της περιοχής που διεξάγει έρευνες το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, από ελληνικά και τουρκικά αεροσκάφη, ενώ στην ίδια περιοχή πλέουν Κορβέτες του τουρκικού ΠΝ καθώς και ελληνικά πολεμικά πλοία.Σήμερα το πρωί επίσης μια παρόμοια αποστολή πραγματοποιήθηκε από την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία με ένα αεροσκάφος τύπου Boeing E-7T (13-004) που πέταξε σε κοντινή απόσταση από τα Δωδεκάνησα εντός τουρκικού εναερίου χώρου από το Νταλαμάν.

Το τουρκικό υπουργείο άμυνας δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση για το ερευνητικό πλοίο Oruç Reis, στο Twitter.

Στην ανάρτηση εμφανίζεται η εικόνα του ερευνητικού πλοίου Oruç Reis, η φρεγάτα και οι κορβέτες που το συνοδεύουν.

Σε ανακοίνωση το τουρκικό ΥΠΑΜ αναφέρει ότι: "αποφασιστικά ισχυρή! Οι φρεγάτες και οι κορβέτες των ναυτικών μας δυνάμεων συνεχίζουν αποφασιστικά την αποστολή τους και συνοδεύουν / προστατεύουν το ερευνητικό πλοίο ORUÇREÇS, το οποίο συνεχίζει να εργάζεται στις περιοχές δικαιοδοσίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν θα επιτραπεί ανομία ή εκφοβισμός στην περιοχή! ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.