Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πληροφορίες για νέο ρεκόρ κρουσμάτων - Περισσότερα από τα χθεσινα 865...!!! Εξετάζονται η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας & η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους

   Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε της Τετάρτη 865 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν...

  

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε της Τετάρτη 865 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμη περισσότερα.

Ο αριθμός των κρουσμάτων έχει σημάνει συναγερμό στην κυβέρνηση και την επιτροπή των λοιμοξιωλόγων και μετά από συνεχείς συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός αποφάσισε να απευθυνθεί με διάγγελμα στους πολίτες προκειμένου να εξηγήσει την κατάσταση, ενώ θα ανακοινώσει και νέα μέτρα.

Τα πιθανά μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός για τον κορωνοϊό

Η εξάπλωση της πανδημίας έφερε ήδη το δεύτερο lockdown, με την Καστοριά να περνάει στο επίπεδο 4, αποτελώντας μαζί με την Κοζάνη τις περιοχές που έχουν βαφτεί με κόκκινο στον χάρτη επικινδυνότητας. Ταυτόχρονα, Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες και Ιωάννινα πέρασαν στο τρίτο επίπεδο που συνεπάγεται και αυστηροποίηση των μέτρων.

Γι αυτό και ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να συγκρατηθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού και να αποφευχθεί ένα lockdown στα μεγάλα αστικά κέντρα, γεγονός που θα έχει μεγάλες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Τα νέα μέτρα θα τα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το απόγευμα.
Στο τραπέζι βρίσκονται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 1 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, σε όσες περιοχές βρίσκονται στο επίπεδο επικινδυνότητας 3, δηλαδή αυτές που είναι με πορτοκαλί στον χάρτη. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται φυσικά η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εξετάζεται το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα, που ισχύει σήμερα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.