Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τώρα ανέλαβε η... «αντιτρομοκρατική»... Λένε πως με ταυτόχρονες επιχειρήσεις θα συλλάβουν τους 7 «Διευθυντές» της Χρυσής Αυγής!

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΟΥ... ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΙΧΑΛΟΙΑΚΟΥ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΛΠ... ...




ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΟΥ... ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΙΧΑΛΟΙΑΚΟΥ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΛΠ...

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να προχωρήσουν στη σύλληψη εκείνων των καταδικασθέντων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που τους επιβληθούν ποινές χωρίς αναστολή, αμέσως μόλις το δικαστήριο ανακοινώσει την απόφασή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν θέσει σε διακριτικό μεν, αλλά στενό κλοιό, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και γνωρίζουν το πού βρίσκονται, αλλά και τις ακριβείς κινήσεις και συνήθειές τους. Δηλαδή τα ωράριά τους και τα δρομολόγια που ακολουθούν καθημερινά.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που καταδικάστηκαν για την διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης. Πηγές, εξάλλου, σημειώνουν πως ένστολοι αλλά και αστυνομικοί με πολιτικά βρίσκονται κοντά στα σπίτια των καταδικασθέντων και είναι σε ετοιμότητα να παρέμβουν άμεσα.

Όταν βγει η απόφαση του δικαστηρίου, οι αστυνομικοί θα περάσουν χειροπέδες όπου προβλέπεται και θα τους οδηγήσουν στη φυλακή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε ξανά εικόνες όπως αυτές του Σεπτεμβρίου του 2013, όταν και συνελήφθησαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής έπειτα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δηλαδή, είναι πιθανό το σενάριο να γίνει ακαριαία και ταυτόχρονη επιχείρηση για τη σύλληψη εκείνων των καταδικασθέντων που οι ποινές τους δεν θα έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.