Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Δυό μέρες πριν εντοπιστεί νεκρή είχε δολοφονηθεί η 79χρονη... Άφαντος ο σύζυγός της!

   Βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα έχοντας σφιχτά δεμένο στο λαιμό της με κόμπο ένα μαντήλι Αρκετές ώρες πριν τον εντοπισμό της, την Κυριακή και ...

  



Βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα έχοντας σφιχτά δεμένο στο λαιμό της με κόμπο ένα μαντήλι

Αρκετές ώρες πριν τον εντοπισμό της, την Κυριακή και συγκεκριμένα την Παρασκευή, είχε δολοφονηθεί η 79χρονη που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με έναν 82χρονο, στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά. Ο σύντροφός της έχει εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού του.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα έχοντας σφιχτά δεμένο στο λαιμό της με κόμπο ένα μαντήλι και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η σορός έδειχνε ότι ο χρόνος θανάτου ήταν 48 ώρες πριν, βάσει της εκτίμησης του ιατροδικαστή που σήμερα θα κάνει τη νεκροτομή.

Τον ίδιο χρόνο φέρεται να εξαφανίστηκε και ο 82χρονος ο οποίος άφησε έξω από το σπίτι το αυτοκίνητό του, ωστόσο το κινητό του δεν βρέθηκε και οι άνδρες της Ασφαλείας ζήτησαν την συνδρομή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν το σήμα.

Το θρίλερ αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν η κόρη του ηλικιωμένου ανησύχησε που δεν απαντούσε στις κλήσεις της, πήγε στο σπίτι και άνοιξε την πόρτα με την βοήθεια κλειδαρά, αντικρίζοντας το ανατριχιαστικό θέαμα. Ίχνη διάρρηξης δεν υπήρχαν, ωστόσο έλειπαν κάποια αντικείμενα από το σπίτι. Πάντως, οι αρχές εκτιμούν πως δεν πρόκειται για ληστεία.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.