Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέος συναγερμός σε Αττικόν και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: 17 κρούσματα σε εργαζόμενους

  Μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 18 εργαζόμενοι σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, 14 κρούσματα εντοπίστηκαν στο νοσ...

 



Μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 18 εργαζόμενοι σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, 14 κρούσματα εντοπίστηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, τρία στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης κι ένα στο νοσοκομείο Καβάλας.


Ο κώδωνας του κινδύνου για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία ηχεί ξανά. Μέσα σε λίγες μέρες έχουν βρεθεί 18 κρούσματα, στο Αττικόν και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, τα οποία είναι νοσοκομεία αναφοράς, καθώς και στο νοσοκομείο Καβάλας. Τα νέα κρούσματα έκανε γνωστά η ΠΟΕΔΗΝ, ζητώντας περισσότερα μέτρα ατομικής προστασίας, τακτικά προληπτικά τεστ στους υγειονομικούς και να ισχύει ξανά ο θεσμός της καραντίνας.

Στο Αττικόν, τα 14 κρούσματα εντοπίστηκαν τις τελευταίες μέρες. Έχουν νοσήσει, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, έξι τραυματιοφορείς, επτά εργαζόμενοι από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ένας τεχνικός.

Μια γυναίκα που έχει βρεθεί θετική στον κορονοϊό και εργάζεται στο Αττικόν, νοσηλεύεται εκεί. Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της εισαγωγής της στο νοσοκομείο. «Αισθάνθηκα κατά την εισαγωγή μου ότι με πάνε στο νησί, τη Σπιναλόγκα. Δεν πλησίαζε κανείς συνάδελφος, ούτε οι δικοί μου», είπε η νοσηλεύτρια, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Στο Ιπποκράτειο βρέθηκε θετική μια νοσηλεύτρια στο αναισθησιολογικό, ενώ από την ιχνηλάτηση βρέθηκαν άλλοι δυο γιατροί θετικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.