Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στο «Παπανικολάου»: Θετικοί στον κορωνοϊό τουλάχιστον 24 εργαζόμενοι και πέντε ασθενείς στο καρδιολογικό τμήμα

  Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκαν τουλάχιστον 24 θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο ...

 



Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκαν τουλάχιστον 24 θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στο TyposThes, πάνω από 24 γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου, ενημέρωσαν οι ίδιοι σήμερα πως νοσούν από τον ιό, έχοντας μάλιστα παρουσιάσει συμπτώματα, ενώ η ιχνηλάτηση συνεχίζεται με μεγάλη ανησυχία για την έκταση της διασποράς.

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί επίσης το γεγονός πως θετικοί στον ιό βρέθηκαν και πέντε ασθενείς στο Καρδιολογικό Τμήμα.

Οι νοσηλευόμενοι αυτοί μάλιστα ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου απέναντι στον κορωνοϊό.


Στο «επίπεδο 4» πέρασε η Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με έκτακτη ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Για τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο πρύτανης του του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Νίκος Παπαϊωάνου.

«Είναι τουλάχιστον 5-10 φορές πάνω από ό,τι υπάρχει σήμερα. Τα ασυμπτωματικά μπορεί να είναι 4-5.000», τόνισε ο πρύτανης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.