Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση στη Νίκαια: Ο Τυνήσιος είχε συλληφθεί το 2016 για μαχαιρώματα... αλλά ήταν ελεύθερος...!!!

Οι αρχές της Τυνησίας ξεκίνησαν έρευνα για την ύπαρξη της Οργάνωσης Μάχντι και αν συνδέεται με την επίθεση στη Νίκαια – Ο συλληφθείς για τη...





Οι αρχές της Τυνησίας ξεκίνησαν έρευνα για την ύπαρξη της Οργάνωσης Μάχντι και αν συνδέεται με την επίθεση στη Νίκαια – Ο συλληφθείς για τη χθεσινή επίθεση είχε συλληφθεί για βία και χρήση μαχαιριού 

Το παρελθόν του 21χρονου Τυνήσιου που συνελήφθη ως ύποπτος για τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια «χτενίζουν» οι αρχές, τόσο στη Γαλλία όσο και στην Τυνησία.

Ο Μπραχίμ Αλ Αουισάουι είχε συλληφθεί το 2016 για χρήση βίας και χρήση μαχαιριού, δήλωσε ο Μόχζεν Ντάλι, αξιωματούχος του τυνησιακού δικαστικού σώματος.

Νωρίτερα, οι τυνησιακές αρχές ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν έρευνα για το εάν υπάρχει η «Οργάνωση Μάχντι» και για το αν αυτή διέπραξε την επίθεση στη Νίκαια. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από ισχυρισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η συγκεκριμένη οργάνωση ευθύνεται για την επίθεση στη γαλλική πόλη.

Σύμφωνα με το ΤΑΡ, η εισαγγελία που είναι αρμόδια για αντιτρομοκρατικές υποθέσεις ανέθεσε την έρευνα σε ειδική μονάδα ασφάλειας, η οποία επιχειρεί να διαπιστώσει αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί που έγιναν στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ύποπτος για την επίθεση, ο οποίος φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» («Ο Θεός είναι μεγάλος»), είναι ένας 21χρονος Τυνήσιος, ο οποίος είχε πρόσφατα μεταναστεύσει στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.