Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί – «Κοντεύουμε να τρελαθούμε», λέει ο πατέρας της

Έκκληση στις αρχές που έχουν αναλάβει να λύσουν τον “γρίφο” της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί κάνει ο πατέρας της 19χρονης ...



Έκκληση στις αρχές που έχουν αναλάβει να λύσουν τον “γρίφο” της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί κάνει ο πατέρας της 19χρονης που πιστεύει ότι η λύση κρύβεται μέσα στο κινητό του νεαρού κοριτσιού, στις επαφές του καθώς και στα τελευταία μηνύματα που έχει ανταλλάξει.

Όπως περιγράφει ο κ. Βασίλης το παιδί του ξεκίνησε από το Κορωπί το μεσημέρι της Παρασκευής με προορισμό την Παιανία καθώς είχε σκοπό όπως τους είχε ενημερώσει να πάει μέχρι το κατάστημα Jumbo προκειμένου εκεί να καταθέσει αίτηση για δουλειά.

«Από έλεγχο που έχουμε κάνει σε κάμερες τις περιοχής είδαμε το παιδί γύρω στις 4 παρα να κατευθύνεται στην στάση 2η Αττικής προς Παιανία. Εκεί λογικά μπήκε μέσα στο λεωφορείο της γραμμής. Το σήμα του κινητού της τηλεφώνου όπως μας ενημέρωσαν από την Αστυνομία χάνεται στην Παλλήνη πιο κάτω δηλαδή από την Παιανία κάπου στις έξι το απόγευμα. Αυτό που ζητάω είναι να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες ώστε να γίνει έλεγχος του κινητού της τηλεφώνου. Να ελεγχθούν και οι υπόλοιπες κάμερες για να δούμε αν την πήρε κάποιος με αυτοκίνητο. Πάμε να τρελαθούμε οικογενειακώς».

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Άρτεμις είχε γνωρίσει μέσω facebook ένα αγόρι και είχε βγει ελάχιστες φορές μαζί του, διότι οι γονείς της δεν ήταν θετικοί σε αυτή της γνωριμία της κόρης τους με τον 24χρονο άντρα. Ο πατέρας της Αρτέμιδος, όπως ο ίδιος λέει, γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τον νεαρό και πρόσφατα η Άρτεμις του είχε αποκαλύψει ότι είχε δώσει τέλος στη σχέση αυτή. Το τελευταίο διάστημα, οι φίλες της έβλεπαν την κοπέλα στεναχωρημένη εξαιτίας του χωρισμού της με τον νεαρό άντρα και γενικότερα την χαρακτηρίζουν ως ένα παιδί με κλειστό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη κοπέλα όταν έφυγε από το σπίτι είχε μαζί της 40 ευρώ και γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της.

Η Άρτεμις την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλαζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη. Οι γονείς της κάνουν έκκληση να βρεθεί σύντομα το παιδί τους και όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.