Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πύργος: Ανήλικοι με μαχαίρια λήστεψαν ηλικιωμένο! Τον γρονθοκόπησαν για να του πάρουν 15 ευρώ και τη βέρα του

Μετά από δυο εβδομάδες εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει σε βάρος ενός ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του σε κοινότητα του Πύργου Ηλείας και...


Μετά από δυο εβδομάδες εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει σε βάρος ενός ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του σε κοινότητα του Πύργου Ηλείας και διαπιστώθηκε ότι δυο από τους τρεις κουκουλοφόρους με τα μαχαίρια ήταν ανήλικοι.



Οι δράστες, ένας ενήλικος και δυο συνεργοί του ηλικίας 15 και 17 χρόνων, είχαν εισβάλει στις 12 Οκτωβρίου στο σπίτι του ηλικιωμένου φορώντας κουκούλες, τον είχαν γρονθοκοπήσει και του είχαν ζητήσει χρήματα με την απειλή μαχαιριού. Όμως, ο τρομοκρατημένος γέροντας δεν είχε παρά μόνο 15 ευρώ, τα οποία του πήραν οι κακοποιοί υποχρεώνοντάς τον μάλιστα να τους δώσει και την… βέρα που φορούσε στο δάχτυλό του!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν και ταυτοποίησαν τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματική δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.