Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ... «Τα 12 ν.μ. είναι δυνητικό κυριαρχικό δικαίωμα, άρα η σφαίρα προστασίας του Υπ. Αμυνας δεν μπορεί να επεκταθεί εκεί»

    Επίθεση στον υπουργό Άμυνας, Νικο Παναγιώτοπουλο, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, καθώς ο πρώτος ...

   


Επίθεση στον υπουργό Άμυνας, Νικο Παναγιώτοπουλο, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, καθώς ο πρώτος στην ομιλία του απέφυγε να τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα των 12 ναυτικών μιλίων και τα περί «εθνικισμού» που ανάφερε το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχαλης Χρυσοχοΐδης.

«Επιλέξατε στο τέλος της ομιλίας σας να κάνετε δριμεία επίθεση σε εμάς. Δεν βρήκατε ούτε ένα δευτερόλεπτο για να στείλετε ένα μήνυμα στην Τουρκία. Αν διαβάσει κανείς έπειτα από χρόνια την ομιλία σας θα εκπλαγεί. Θα σας παρακαλέσουμε να ξανασκεφτείτε ως κυβέρνηση τις ευθύνες σας. Ήρθε εδώ χθες ο κ. Χρυσοχοΐδης και μας είπε ότι είναι εθνικισμός τα 12 ναυτικά μίλια. Αυτή την ημέρα που εσείς επιλέξατε να μιλήσετε ως βουλευτης της ΝΔ από την Καβάλα, το Oruc Reis σουλατσάρει στα δυνητικά σύνορα της πατρίδας μας», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, απευθυνόμενος στον κ. Παναγιώτοπουλο.

«Όσον αφορά τον κ. Ραγκούση μπορώ να του πω ότι μάλλον δεν άκουσε την ομιλία. Δεν ακούσατε τι είπα για την Τουρκία; Και αυτό έρχεται από ένα κόμμα που ο αρχηγός του δεν αναγνώριζε θαλάσσια σύνορα! Τα 12 ναυτικά μίλια είναι δυνητικό κυριαρχικό δικαίωμα, άρα η "σφαίρα" προστασίας του υπουργείου Αμυνας δεν μπορεί να επεκταθεί εκεί», σημείωσε ο κ. Παναγιώτοπουλος, προκαλώντας την έκρηξη του κ. Ραγκούση που ζήτησε αμέσως τον λόγο για να απαντήσει.

«Έντρομοι θα σας άκουσαν οι βουλευτές της ΝΔ να αποκαλείτε δυνητικό δικαίωμα την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια! Είναι αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας! Ή δεν ξέρετε τι είπατε ή κάνατε λάθος! Διορθώστε το! Είναι ντροπή σας να λέτε ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα», κατέληξε.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.