Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι τελείως ΑΡΡΩΣΤΟΙ...!!! Toύρκοι: «Σε 10 λεπτά βυθίζουμε το Σαρλ Ντε Γκωλ» λένε για το Γαλλικό Αεροπλανοφόρο...!!!

Τουρκική προειδοποίηση στην Γαλλία για το αεροπλανοφόρο που στέλνει στην Ανατολική Μεσόγειο. «Κύριε Μακρόν, το αεροπλανοφόρο Σαρ...


Τουρκική προειδοποίηση στην Γαλλία για το αεροπλανοφόρο που στέλνει στην Ανατολική Μεσόγειο.




«Κύριε Μακρόν, το αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκωλ που στέλνεις με τα πλοία σου στην Μεσόγειό μας για να εκφοβίσει την Τουρκία με Sihai και καμικάζι drones θα το βυθίσουμε σε δέκα λεπτά», γράφει ο τουρκικός λογαριασμό Yerli Uretim στο Twitter, με πάνω από 146 χιλιάδες ακόλουθους.

Tην ίδια ώρα, με άγριες διαθέσεις έρχεται στην Ανατολική Μεσόγειο το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Ευρώπης, σύμφωνα με το ισπανικό σάιτ, mediatize.info.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί «μετά από την συμφωνία πώλησης 18 Rafales στην Ελλάδα, η Γαλλία στέλνει το πυρηνικό αεροπλανοφόρο στην περιοχή, συνοδευόμενο από άγνωστο αριθμό πλοίων και υποβρυχίων, έτοιμα για μάχη, σύμφωνα με ορισμένες πηγές».

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η χώρα του δεν αναζητά προβλήματα με την Ελλάδα και ότι ο διάλογος μπορεί να είναι η λύση: «Εάν χρησιμοποιήσουμε κοινή λογική και λογική, μπορούμε να βρούμε μια λύση που να ευνοεί τα συμφέροντα και των δύο», ανέφερε ο Ερντογάν, γράφει το mediatize.info.