Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ που έχει φτάσει το ORUC REIS...!! Είναι ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ από το Καστελόριζο και η Αθήνα ΚΟΙΜΑΤΑΙ...!!!

Μαζί της κοιμούνται βέβαια και οι θλιβεροί Ελλάδίτες που με κανέναν τρόπο δεν ασκούν καμιά πίεση, ασχολούμενοι με άλλα αμφιλεγόμενα θέμα...


Μαζί της κοιμούνται βέβαια και οι θλιβεροί Ελλάδίτες που με κανέναν τρόπο δεν ασκούν καμιά πίεση, ασχολούμενοι με άλλα αμφιλεγόμενα θέματα "κοινωνικού ενδιαφέροντος"




Η πορεία του Oruc Reis των τελευταίων 7 ημερών φαίνεται ότι πλησιάζει όλο και περισσότερο το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελλόριζου.

Κινείται σε απόσταση 47 μιλίων και το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Τουρκίας εν όψει της 12ης Σεπτεμβρίου, οπότε και λήγει η παράνομη NAVTEX που έχει εκδώσει για τον συγκεκριμένο θαλάσσιο τμήμα.

Μια NATVEX που αναμένεται να παραταθεί για τουλάχιστον μέχρι τις 25 όπως ενημερώσαμε νωρίτερα...

Η τουρκία προσπαθεί να πείσει την διεθνή κοινότητα ότι το Καστελλόριζο είναι απλά ένα νησί που ανήκει στην Ελλάδα. Όχι ότι αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Ελλάδας. Αμφισβητεί ευθέως ότι το Καστελλόριζο είναι νησί των Δωδεκανήσων, που παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα από την Ιταλία το 1947 με την Συνθήκη των Παρισίων, στην οποία η Τουρκία δεν ήταν συμβαλλόμενο μέρος.