Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Στρογγύλη είναι τουρκική»...!! Χάρτης που δείχνει τις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ προθέσεις της τουρκίας δημοσιεύεται από το κρατικοδίαιτο τουρκικό ίδρυμα μελετών Doğu Akdeniz Politik..!!!

Το Doğu Akdeniz Politik, ένα τουρκικό ίδρυμα μελετών που χρηματοδοτείται από το τουρκικό κράτος αναφέρει ότι τα 14 νησιά και νησίδες του...


Το Doğu Akdeniz Politik, ένα τουρκικό ίδρυμα μελετών που χρηματοδοτείται από το τουρκικό κράτος αναφέρει ότι τα 14 νησιά και νησίδες του συμπλέγματος της Μεγίστης (Καστελόριζο) ανήκουν ουσιαστικά στην Τουρκία.




Ο χάρτης που δίνουν στη δημοσιότητα είναι ενδεικτικός των προθέσεων της Άγκυρας.

Όπως βλέπετε η Στρογγύλη που βρίσκεται ανατολικά - νοτιανατολικά της Μεγίστης (Καστελόριζο) εμφανίζεται με τουρκική σημαία. Στην Στρογγύλη βέβαια υπάρχει και ελληνικό φυλάκιο και οικονομική ζωή, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους τούρκους της Doğu Akdeniz Politik, που "καρφώνει" τις προθέσεις των τούρκων...

Κι αυτό την στιγμή που φημολογείται ότι η Τουρκία μέσω του Oruc Reis, φαίνεται ότι έχει εντοπίσει κοιτάσματα «ένυδρου αερίου» νότια του νησιωτικού συμπλέγματος.

Τα λεγόμενα «ένυδρα αέρια» - τα αποθέματα κατώτατου φυσικού αερίου (ο λεγόμενος «καύσιμος πάγος»), είναι μια σχεδόν ανεξάντλητη και ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, ακριβώς νότια του νησιού Καστελόριζο, όπου οι Τούρκοι διεξάγουν τώρα τις έρευνες.