Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλγερινός με κορονοϊό το έσκασε από τον «Ευαγγελισμό»… με εισιτήριο για Γαλλία

Απίστευτο περιστατικό με Αλγερινό μετανάστη θετικό στον κορονοϊό στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ο μετανάστης ήταν έτοιμος να πετά...


Απίστευτο περιστατικό με Αλγερινό μετανάστη θετικό στον κορονοϊό στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ο μετανάστης ήταν έτοιμος να πετάξει για Γαλλία, αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, λέγοντας τους πως το είχε σκάσει από τον “Ευαγγελισμό”, όπου και νοσηλευόταν.




Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, χθες (06.09.2020) το μεσημέρι, στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όταν άκουσαν εμβρόντητοι οι αστυνομικοί, τον μετανάστη να τους ζητά να τον συλλάβουν γιατί έσπασε καραντίνα και νοσηλεία. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο μετανάστης από την Αλγερία είχε διαγνωστεί με Covid 19 και νοσηλευόταν στον “Ευαγγελισμό” με ήπια συμπτώματα.

Χθες, το πρωί, εξαφανίστηκε από το δωμάτιο νοσηλείας και όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των Αστυνομικών αλλά και την κατάθεση που έδωσε ο ίδιος, κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο όπου και διέμενε, πήρε τα πράγματα του και έβγαλε εισιτήριο για Γαλλία.

Στην κυριολεξία, λίγο πριν ανέβει την σκάλα του αεροπλάνου, μετάνιωσε για τις κινήσεις του, έκανε μεταβολή και κατευθύνθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι έκπληκτοι τον άκουσαν να τους λέει πως πάσχει από κορονοϊό και το έσκασε από την “Ευαγγελισμό”. Βέβαια συνελήφθη και ακολουθήθηκε η διαδικασία του σχηματισμού δικογραφίας.