Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ελληνική Αστυνομία έκοψε κλήση σε Γερμανικό περιπολικό για παράνομο παρκάρισμα

Η τροχαία Ιωαννίνων “έκοψε” κλήση σε περιπολικό της Frontex, δίνοντας το σωστό παράδειγμα. Η Frontex, ή όπως έχει μετονομαστεί σε Ο...


Η τροχαία Ιωαννίνων “έκοψε” κλήση σε περιπολικό της Frontex, δίνοντας το σωστό παράδειγμα.




Η Frontex, ή όπως έχει μετονομαστεί σε Οργανισμός Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής, είναι υπεύθυνος για τη συνεργασία μεταξύ των εθνικών συνοριοφυλακών και των συνοριοφυλάκων των κρατών μέλων.




Σύμφωνα με το Epirus Gate, η “αστυνομία” που μετέχει στην επιτήρηση συνόρων στο πλαίσιο ενίσχυσης με δύναμεις και μέσα από την ΕΕ για τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών. Αυτοί οι αστυνομικοί έχουν και τα οχήματα τους, αλλά δεν μπορούν να παρκάρουν όπου θέλουν και μάλιστα παράνομα.

Ένα από αυτά τα οχήματα βρέθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων και παρκαρισμένο παράνομα. Η τροχαία Ιωαννίνων δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα από το αυτοκίνητο που έχει διακριτικά της γερμανικής αστυνομίας, καθώς και γερμανικές πινακίδες, και “έκοψε” κλήση στο όχημα για παράνομη στάθμευση.

Βεβαίως, καλή η πρωτοβουλία της ΕΛΑΣ στα Ιωάννινα και ακόμα καλύτερα θα μπορούσε να μας εκπλήξει ευχάριστα αν έβοκε κλήσεις και στα δικά της περιπολικά όταν παρκάρουν παράνομα...