Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ...!! Επεισόδια στο Τυμπάκι... «Ανησυχώ γιατί οι Πακιστανοί Οργανώθηκαν με ένα μήνυμα» λέει ο Δήμαρχος Φαιστού...!!!

«Φοβάμαι πως είναι κάτι το οποίο έχει ασφαλίσει και πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία» αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Νικολιδάκης, αλλά επισημαίνει ...

Κρήτη: Ελεύθεροι και οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τα επεισόδια –  Enwsi.gr

«Φοβάμαι πως είναι κάτι το οποίο έχει ασφαλίσει και πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία» αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Νικολιδάκης, αλλά επισημαίνει οτι ανησυχεί όταν με ένα μόνο μήνυμα μπορούν να μαζευτούν και να οργανωθούν χιλιάδες Πακιστανοί




Ενώπιον του Εισαγγελέα βρέθηκαν οι 22 Πακιστανοί που κατηγορούνται για τη συμπλοκή με 2 Έλληνες στη Μεσαρά, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία μετά το περιστατικό.

Ελεύθεροι αλλά με… περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 22 με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να τους απαγορεύουν την επιστροφή τους στο Τυμπάκι ενώ θα πρέπει δύο φορές την ημέρα να δηλώνουν παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς κάποιοι από τους 22 φαίνεται να μην έχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα με αποτέλεσμα να κρατούνται και να ελέγχονται από τις αρχές.

Παράλληλα υπενθυμίζεται, ότι οι δύο Έλληνες που έχουν συλληφθεί κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.