Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σομαλός με Κορονοϊό το έσκασε από το «Αμαλία Φέμινγκ»... Είχε προηγηθεί ο Αφγανός από το Ιπποκράτειο...

Μετά τον Αφγανό που έφυγε από το «Ιπποκράτειο» όταν έμαθε ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό, ένας ακόμα ασθενής προχώρησε στην ίδια κίνηση. ...


Μετά τον Αφγανό που έφυγε από το «Ιπποκράτειο» όταν έμαθε ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό, ένας ακόμα ασθενής προχώρησε στην ίδια κίνηση.




Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ένας αλλοδαπός, πιθανά από τη Σομαλία, νοσηλευόταν εδώ και λίγες ημέρες στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό.

Ο άνδρας εξαφανίστηκε από τον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου, όπου έχει διαμορφωθεί ειδική πτέρυγα αποκλειστικά για περιστατικά ατόμων με κορονοϊό.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία του, τέθηκαν σε συναγερμό οι Αρχές για τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ένας νεαρός αλλοδαπός «το έσκασε» από την παθολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο νεαρός, εμφανίστηκε στο Ιπποκράτειο με έντονα συμπτώματα Covid-19.

Αμέσως, οι γιατροί έκαναν το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και άμεσα προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες για την εισαγωγή του νεαρού αλλοδαπού στην παθολογική κλινική, σε ειδικό θάλαμο για ασθενείς με κορονοϊό.

Η εισαγωγή του έγινε την Παρασκευή και το Σάββατο, όταν οι γιατροί επισκέφθηκαν τον θάλαμο διαπίστωσαν πως ο νεαρός έλειπε από το κρεβάτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός άνοιξε το παράθυρο, πήδηξε από ύψος περίπου δυο μέτρων κι εξαφανίστηκε.