Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΗ Σφαλιάρα στην τουρκία...!!! Παραιτείται ο Σάρατζ - Ο Μακρόν ετοιμάζει διάσκεψη για να παρακαμφθεί η τουρκική επέμβαση στην Λιβύη...!!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην Λιβύη. Ο Fayez al-Sarraj, επικεφαλής της Κυβερνησης Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης (GNA) σκοπεύει να ανακοινώσ...


Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην Λιβύη. Ο Fayez al-Sarraj, επικεφαλής της Κυβερνησης Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης (GNA) σκοπεύει να ανακοινώσει την παραίτησή του, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, επικαλούμενο ενημερωμένους αξιωματούχους.




Εάν τελικά οδηγηθούμε σε αυτό το αποτέλεσμα, τότε ομιλούμε για την πλήρη κατάρρευση των σχεδίων Ερντογάν στη Λιβύη, κάτι που εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα.

Το Παρίσι ετοιμάζει διάσκεψη για να παρακαμφθεί η τουρκική επέμβαση στην Λιβύη
Το προεδρικό συμβούλιο της Τρίπολης της Λιβύης που απαρτίζεται από τον Φαγιέζ Αλ Σαράτζ, τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Aqila Saleh και τον στρατηγό ο Χαλίφα Χαφτάρ θα πραγματοποιήσει μια σημαντική συνάντηση την επόμενη Πέμπτη στο Παρίσι, πρωτεύουσα της Γαλλίας, αποκάλυψε ο ιστότοπος Intelligence Online.

Ο γαλλικός ιστότοπος ανέφερε ότι η σύνοδος κορυφής των αντιπάλων της Λιβύης θα στοχεύσει στην εκπαραθύρωση των Τούρκων από την πολιτική διαδικασία στην χώρα, ως πρωταρχικό σχέδιο εξεύρεσης λύσης.

Η συνάντηση κορυφής θα ξεκινήσει από το σημείο όπου έληξε ο Λιβυκός διάλογος στη Μπουζνίκα του Μαρόκο, προσθέτοντας ότι η Γαλλία ελπίζει ότι οι Γερμανοί και οι Ιταλοί διπλωμάτες θα παρευρεθούν στη σύνοδο.

Η επερχόμενη συνάντηση θα είναι μια προκαταρκτική προσπάθεια που θα διευθύνει μια ομάδα Γάλλων προεδρικών συμβούλων, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με την εξεύρεση λύσης στην κρίση της Λιβύης στο πλαίσιο των προσπαθειών του Παρισιού, να περιορίσει η επέκταση της Τουρκίας στην περιοχή.