Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από το φυλάκιο του Πετάλου μέχρι τις Καστανιές... Στον Έβρο ο Αρχηγός ΓΕΣ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης βρέθηκε για δύο ημέρες στα γνώριμα γι’ αυτόν μέρη, στον ...

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης βρέθηκε για δύο ημέρες στα γνώριμα γι’ αυτόν μέρη, στον Έβρο. Συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, ο Αρχηγός πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), καθώς και στην Περιοχή Ευθύνης της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού (ΤΔ/41 ΣΠ -«ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ»).



Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός επισκέφθηκε Μονάδες, Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, παρακολούθησε επιχειρησιακές δραστηριότητες και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό για την εκτέλεση της αποστολής του.

Από το φυλάκιο του Πετάλου μέχρι τις Καστανιές, ο Αρχηγός διαπίστωσε την εγρήγορση όλων των στελεχών του Στρατού Ξηράς, καθώς και τις εργασίες που γίνονται για την αύξηση της ικανότητας αποτροπής ροών από την Τουρκία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.