Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στις 6 το απόγευμα... Τηλεοπτικό διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στους πολίτες απευθύνοντας τηλεοπτικό μήνυμα σήμερα στις έξι το απόγευμα, ανακοίνωσε ο κυβε...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στους πολίτες απευθύνοντας τηλεοπτικό μήνυμα σήμερα στις έξι το απόγευμα, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι το μήνυμα του πρωθυπουργού θα αφορά στις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Πέτσας, ο πρωθυπουργός δεν θα αναφερθεί σε lockdown, αλλά θα μιλήσει για την κατάσταση, τονίζοντας τι πρέπει να γίνει για να μην εφαρμοστούν σκληρότερα μέτρα.

Σημειώνεται ότι οι υγειονομικές αρχές εκπέμπουν σήμα κινδύνου για την επιβάρυνση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, με την έξαρση της πανδημίας από τον Αύγουστο, αλλά ιδιαίτερα τον Σεπτέμβριο καθώς έχουν εκτοξευθεί τόσο τα κρούσματα, όσο και οι διασωληνώσεις ασθενών.

Την Τετάρτη επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά τα αρνητικά επιδημιολογικά δεδομένα για τη χώρα, με την Αττική να διατηρεί σταθερά την αρνητική πρωτιά, με συντριπτική, μάλιστα, διαφορά από τις υπόλοιπες περιφέρειες, καθώς στο λεκανοπέδιο κατεγράφησαν τα 194 από τα 358 νέα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.