Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος! Τι έδειξε το τεστ για κορονοϊό

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος παραμένει στην εντατική του ΠΑΓΝΗ. Αγωνιούν οι στενοί του συνεργάτες. Τι είπαν οι θεράποντες γιατροί… Αρ...



Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος παραμένει στην εντατική του ΠΑΓΝΗ. Αγωνιούν οι στενοί του συνεργάτες. Τι είπαν οι θεράποντες γιατροί…


Αρνητικό στον κορονοϊό είναι το τεστ που έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο οποίος το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, καθώς εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του τεστ, δίνοντας μια πρώτη ανακούφιση σε όσους παρακολουθούν στενά και με αγωνία την εξέλιξη της υγείας του.


Να σημειωθεί ότι ο ποιμενάρχης της Κρήτης εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι με αναπνευστική ανεπάρκεια, ενώ για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, οι γιατροί έκριναν την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Όπως είπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, απο τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια η οποία προς το παρόν αντιμετωπίζεται συντηρητικά. Όμως για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η εισαγωγή του 87χρονου προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κρήτης, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

“Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος , διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στις 9:20π.μ, με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Αρχικά, αντιμετωπίστηκε με μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό, χωρίς όμως ανταπόκριση και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, όπου και διασωληνώθηκε. Η αναπνευστική του διαταραχή ελέγχεται και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Το πρώτο Covid test που πραγματοποιήθηκε είναι αρνητικό”.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.