Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιγνατίου: Ο Μακρόν δεν μένει στα λόγια - Το Βερολίνο «καλοπιάνει» τον Ερντογάν

«H οργή των Τούρκων απέναντι στον πρόεδρο της Γαλλίας είναι πραγματική, τους ενοχλεί. Χρησιμοποιούν απαράδεκτες εκφράσεις. Έχω μείνει άφ...


«H οργή των Τούρκων απέναντι στον πρόεδρο της Γαλλίας είναι πραγματική, τους ενοχλεί. Χρησιμοποιούν απαράδεκτες εκφράσεις. Έχω μείνει άφωνος» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιγνατίου, που σύμφωνα με πληροφορίες του:






«Ο Μακρόν δεν μένει στα λόγια. Αυτό που έχει σημασία είναι όσα εκφράζει στους συνομιλητές του όπως τον Τραμπ και την Μέρκελ ότι θα προστατεύσει τα συμφέροντα της Γαλλίας στην ανατολική Μεσόγειο. Για αυτό θα περιέχει και προστασία σε χώρες που θεωρεί ότι χρειάζεται. Αντίθετα το Βερολίνο προσπαθεί να ηρεμήσει την Τουρκία προσφέροντας μάλιστα και οικονομικά κίνητρα με αποτέλεσμα η Τουρκία να γίνεται ακόμα πιο απαιτητική» και συνέχισε: «Ο Γάλλος πρόεδρος φοβάται ότι μετά το ΝΑΤΟ η Τουρκία θα διχάσει και την Ευρώπη, στην οποία δεν είναι μέλος».

Τέλος σύμφωνα με τον ανταποκριτή του OPEN:

«Σε τρεις ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει συνάντηση με τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ και θα συζητήσουν όλο το φάσμα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής καλύπτωντας και την ανατολική Μεσόγειο».