Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο γνωστός ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Λιάκος για κορονοϊό: «Δεν θα πειθαρχήσουμε, εμπρός για νέα Πολυτεχνεία!»...!!

Σε μία ακόμα ανάρτηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Αντώνης Λιάκος, μετά τον σάλο που προκάλεσε όταν έγραψε στο Facebook ότι και ο ίδιος θα έ...


Σε μία ακόμα ανάρτηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Αντώνης Λιάκος, μετά τον σάλο που προκάλεσε όταν έγραψε στο Facebook ότι και ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων.

Αυτή τη φορά, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αντίθεση του για την πιθανή επιβολή περιοριστικών μέτρων στα άτομα άνω των 65 ετών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Αντώνης Λιάκος καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση γιατί, όπως λέει, “θα γελοιοποιηθεί” και ολοκληρώνει την ανάρτηση του με τη φράση “εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία”.

“Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο. …εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.