Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με αδερφό στις Ειδικές Δυνάμεις ο Αλεξιπτωτιστής Κωνσταντίνος Μελιγκώνης...!! Θρήνος και στο τόπο καταγωγής του...

Θλίψη στο Χάβαρι Ηλείας για την απώλεια του αλεξιπτωτιστή που παρασύρθηκε από δυνατούς ανέμους κατά τη διάρκεια νυχτερινής ελεύθερης πτώσης...


Θλίψη στο Χάβαρι Ηλείας για την απώλεια του αλεξιπτωτιστή που παρασύρθηκε από δυνατούς ανέμους κατά τη διάρκεια νυχτερινής ελεύθερης πτώσης τραυματίστηκε θανάσιμα. Πρόκειται για τον 34χρονο Λοχίας ΕΠΟΠ του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών, Κώστα Μελιγκώνη την απώλεια του οποίου ανακοίνωσε επίσημα το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.




Κατά τη διάρκεια άσκησης, ο αλεξιπτωτιστής βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης -κάτι που σήμανε συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Η είδηση του θανάτού του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία, καθώς ο άτυχος 34χρονος διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με το χωριό καταγωγής του και το επισκεπτόταν συχνά παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε και ζούσε στην Αθήνα.

Ο Κώστας Μελιγκώνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Χάβαρι και διατηρούσε «ζωντανές» τις ρίζες του και τις φιλίες του. Η αγάπη του για τις Ειδικές Δυνάμεις και τον αθλητισμό ήταν γνωστές από πάντα. Έτσι, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να ενταχθεί στους κόλπους των Ειδικών Δυνάμεων το έκανε με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη.

Όπως έγινε γνωστό και ο αδερφός του Κώστα Μελιγκώνη υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις...