Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα θεωρία: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν επικοινωνούσε μέσω ταινιών πορνό με τους υπαρχηγούς του στην Αλ Κάιντα..!!!

Με κωδικοποιημένα μηνύματα κρυμμένα σε ταινίες πορνό ενδέχεται να επικοινωνούσε μυστικά ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με συνεργάτες του στην Αλ Κάιντ...


Με κωδικοποιημένα μηνύματα κρυμμένα σε ταινίες πορνό ενδέχεται να επικοινωνούσε μυστικά ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με συνεργάτες του στην Αλ Κάιντα.

Αυτή τη θεωρία τουλάχιστον εξετάζει ντοκιμαντέρ του National Geographic με τον τίτλο Bin Laden’s Hard Drive, που φέρνει στο φως τα ψηφιακά αρχεία και υλικά που βρέθηκαν στο κρησφύγετό του στο Αμπονταμπάντ του Πακιστάν, το οποίο εντόπισαν οι ντόπιες μυστικές υπηρεσίες και αποκάλυψαν στη CIA.




Όταν μετά το θάνατο του αρχηγού της Αλ Κάιντα στις 2 Μαϊου του 2011 σε νυχτερινή επδρομή τα μέλη της US Navy SEAL Team Six ερεύνησαν εξονυχιστικά τους χώρους για στοιχεία, εντόπισαν μεταξύ άλλων μια μεγάλη συλλογή ταινιών πορνό, όπως είχε μεταδώσει τότε το Reuters. Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι δεν ήταν σίγουροι ποιος παρακολουθούσε τις ταινίες αυτές, αν τις είχε προμηθευτεί ο ίδιος ο Μπιν Λάντεν ή τις έβλεπε.

Στο κρησφύγετό του δεν είχε σύνδεση στο Διαδίκτυο ή Η/Υ, αλλά διέθετε αρκετές τηλεοράσεις. Μεταξύ των υλικών που είχαν πάρει μαζί τους οι Αμερικανοί κομμάντος περιλαμβάνονταν και σκληροί δίσκοι που άνοιγαν με δακτυλικό αποτύπωμα. Αξιωματούχοι θεωρούν ότι οι σκληροί αυτοί δίσκοι ίσως ήταν ένα βασικό μέσο με το οποίο οι αγγελιοφόροι του Μπιν Λάντεν μετέφεραν ηλεκτρονικά μηνύματα στους υπασπιστές του . Αν και οι αξιωματούχοι αυτοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα βίντεο, ούτε περιέγραψαν λεπτομερώς το περιεχόμενό τους, η συλλογή φέρεται να ήταν «πολύ μεγάλη».

Το ντοκιμαντέρ του National Geographic αποκαλύπτει ακόμη ότι οι Η/Υ συνεργατών του Μπιν Λάντεν περιείχαν εκατοντάδες ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ για τον αρχηγό της Αλ Κάιντα, καθώς και προ-ηχογραφημένες ομιλίες του, όπου απαιτούσε από τα στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης «τελειότητα». Ο αναλυτής θεμάτων ασφάλειας του CNN Πίτερ Μπέργκεν, που παρουσιάζει το νοτκιμαντέρ ήταν ο πρώτος δυτικός δημοσιογράφος που είχε πάρει συνέντευξη από τον Μπιν Λάντεν. «Από την ανάλυση αυτών των σκληρών δίσκων είναι σαφές ότι οι ψηφιακές πληροφορίες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά. Τα αρχεία του Οσάμα Μπιν Λάντεν αποκαλύπτουν έναν περίπλοκο άνθρωπο, υπεύθυνο για το φόνο χιλιάδων ανθρώπων.

Η ιστορία θα τον θυμάται ως μαζικό δολοφόνο, αλλά για να αντιληφθούμε καλύτερα ποιος ήταν αυτός που υποτίθεται ότι ζούσε ασκητικά σε μια ιερή σταυροφορία, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς δημιούργησε τα βίντεο που έφθαναν στους οπαδούς του. Η κατανόηση αυτή είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση άλλων μελλοντικών Μπιν Λάντεν», είπε. Κι όλα αυτά την ώρα που η ανεψιά του Μπιν Λάντεν, Νουρ – ένθερμη οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, που ζει στην Ελβετία – δηλώνει ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει μια νέα 11η Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.