Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Συγκλονίζει αρνητής του ιού μέσα από την Εντατική - «Νόμιζα ότι ήμουν ανίκητος» - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο ανέβασε μέσα από την Εντατική ο Κρις Γκρέιλι από το Μάντσεστερ όπου καλεί τον κόσμο να προσέχει με τον κορονοϊό και να πάρει σ...



Ένα βίντεο ανέβασε μέσα από την Εντατική ο Κρις Γκρέιλι από το Μάντσεστερ όπου καλεί τον κόσμο να προσέχει με τον κορονοϊό και να πάρει στα σοβαρά την πανδημία. Το βίντεο συγκλονίζει καθώς ο 29χρονος διευθυντής πωλήσεων ανήκει στους αρνητές του ιού και της χρήσης μάσκας λέγοντας ότι θεωρούσε πως ο κορονοϊός ήταν μια απλή γρίπη, συνωμοσία της κυβέρνησης και δεν φορούσε μάσκα νομίζοντας ότι είναι ανίκητος καθώς είναι νέος και δεν έχει υποκείμενα νοσήματα. 

Ο Κρις είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσ0οκομείου με τη μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο και δηλώνει αβέβαιος αν θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για όσους -σαν τον ίδιο- δεν πιστεύουν στον ιό. Το βίντεο ανήρτησε η Manchester Evening News, όπου έναν ξέπνοος Κρις λέει: 

"Κόλλησα τον ιό στην Τενερίφη. Νομίζοντας ότι ήμουν ανίκητος δεν φορούσα μάσκα. Πλήρωσα το τίμημα. Δεν έχω υποκείμενα νοσήματα. Δεν θέλω κανείς να κάνει τα ίδια λάθη με εμένα. Τώρα είμαι στην Εντατική, περιμένοντας κι άλλη θεραπεία, και χωρίς να ξέρω αν θα τα καταφέρω. Οπότε θέλω πραγματικά να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτό το μήνυμα γιατί μπορεί να συμβεί στον καθένα, σας παρακαλώ, παρακαλώ πολύ, προσέχετε" λέει στο βίντεό του ο 29χρονος που μίλησε την Παρασκευή στη βρετανική εφημερίδα από το κρεβάτι του νοσοκομείου. 

Είπε ότι ασθένησε την προηγούμενη εβδομάδα στα Κανάρια Νησιά ενώ έκανε διακοπές. "Ήμουν άρρωστος το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών μου, έχασα τη γεύση, την όσφρηση, είχα κρύο ιδρώτα αλλά έγινε ακόμη χειρότερο όταν επέστρεψα σπίτι". Πριν από τέσσερις ημέρες διαγνώστηκε με κορονοϊό και οξεία πνευμονία. "Με έτρεχαν την Κυριακή το πρωί για τεστ και ακτίνες και με έστειλαν σπίτι την Κυριακή το βράδυ νομίζοντας ότι ήμουν καλά. Και μετά την Τρίτη το πρωί με έφεραν κατευθείαν στη μονάδα του κορονοϊού". 

Σε ανάρτησή του στο Facebook είπε: "Ο τρόπος που αισθάνομαι την τελευταία εβδομάδα μοιάζει σαν κόλαση, ειλικρινά κάθομαι εκεί και είμαι έτοιμος να παραιτηθώ. Δεν μπορώ να αναπνεύσω, να περπατήσω, να κινηθώ, είμαι σαν ζόμπι. Ο λόγος που σας δείχνω αυτό το βίντεο είναι επειδή ήμουν ο πρώτος που έλεγα ότι όλα αυτά είναι αηδίες, γ@@@@ε τα, είμαστε νέοι δεν θα το κολλήσουμε, είναι μια απλή γρίπη, συνωμοσίες της κυβέρνησης μπλα μπλα μπλα! Λάθος! Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και με σκοτώνει. Προτού σκεφτείτε να πάτε σε πάρτι νομίζοντας ότι είστε ανίκητοι, δείτε αυτήν τη φωτογραφία και βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μου. Μπορεί να το πάθει ο καθένας, είμαι 29 και χωρίς υποκείμενα νοσήματα.. Είναι σοβαρό. Σας παρακαλώ ξυπνήστε" είπε μεταξύ άλλων απευθύνοντας έκκληση στους νέους ο Κρις Γκρέιλι που δίνει τη δική του μάχη από το κρεβάτι της Εντατικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.