Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αστυνομικός έκανε μήνυση σε ανώτερο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για... ρατσιστική συμπεριφορά!

Αναστάτωση επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ ύστερα από πρωτοφανή μήνυση που κατέθεσε για «ρατσιστική συμπεριφορά» εναντίον ανώτερου αξιωματικού της ...



Αναστάτωση επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ ύστερα από πρωτοφανή μήνυση που κατέθεσε για «ρατσιστική συμπεριφορά» εναντίον ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας ένας άλλος… αστυνομικός!

Η μήνυση η οποία οδήγησε σε εντολή σύλληψης του αξιωματικού στα όρια του Αυτοφώρου φέρεται να υπήρξε το πρωί του Σαββάτου, ύστερα από επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ των δύο ενστόλων που εκείνη την ώρα ήταν στην πύλη ελέγχου των δικαστηρίων, στην παλιά Σχολή Ευελπίδων. Η προστριβή φέρεται να υπήρξε για τον μη έλεγχο αντιεξουσιαστών από τον αστυνομικό κατά την είσοδό τους στον χώρο των δικαστηρίων.

Οπως υποστηρίζει ο μηνυτής αστυνομικός, ο αξιωματικός τον αποκάλεσε υποτιμητικά «κύριε Ρομά». Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του αξιωματικού, ο οποίος αναζητείται, υποστηρίζεται ότι «η συγκεκριμένη αναφορά έγινε όχι προσβλητικά αλλά για λόγους χαριεντισμού. Κι αυτό για υπήρχε προηγουμένως σχετική συζήτηση με τον αστυνομικό ο οποίος μιλούσε για αυτή την σύγχυση, λόγω του ότι είναι σχετικά μελαμψός».

Συμπληρώνοντας ότι θα προχωρήσει σε επίκληση μαρτυρίας άλλων συναδέλφων του που ήταν παρόντες στο περιστατικό…

Του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.