Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ομέρ Τσελίκ: «Οι Έλληνες είναι βάρβαροι και φασίστες...» λέει ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ γυναικόπαιδων, επειδή δεν θέλουμε να αλωνίζουν οι πράκτορες της ΜΙΤ...!!

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP, Ομέρ Τσελίκ, με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει βάρβαρο και φασιστικό να μπαίνουν στο ...


Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP, Ομέρ Τσελίκ, με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει βάρβαρο και φασιστικό να μπαίνουν στο στόχαστρο δημοσιογράφοι του τουρκικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu.







Είναι απαράδεκτο για τις Ελληνικές αρχές να αφήνουν να περάσει αυτό το θέμα. Οι ελληνικές αρχές πρέπει να καταστήσουν σαφές αν υποστηρίζουν φασίστες ή την ελευθερία του Τύπου, συμπλήρωσε ο Τσελίκ.

Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ο Τσελίκ είναι εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος μιας χώρας που κάθε άλλο παρά φημίζεται για την ελευθερία του Τύπου – οι Τουρκικές φυλακές είναι γεμάτες με δημοσιογράφους όπως έχουν καταγγείλει οι Διεθνείς Ενώσεις Δημοσιογράφων- γίνεται έκδηλο πως χθεσινή αναφορά του Διευθυντή Επικοινωνίας της Τουρκικής Προεδρίας δεν ήταν καθόλου τυχαία.