Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΓΕΡΣΗ και ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ πυρός στην Μόρια μέσα και εξω από το ΚΥΤ...!!! Χιλιάδες «μετανάστες» κινήθηκαν προς την πόλη...!!! BINTEO

Στο σημείο δεν μπορούν να σπεύσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις με τα οχήματα τους, μιας και όσες φορές αποπειράθηκαν, δέχονται λιθοβολισμ...


Στο σημείο δεν μπορούν να σπεύσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις με τα οχήματα τους, μιας και όσες φορές αποπειράθηκαν, δέχονται λιθοβολισμό από διαμένοντες του ΚΥΤ, μετανάστες.




Ήδη υπάρχει ένα σπασμένο όχημα της Πυροσβεστικής.

Αργά τα ξημερώματα έγινε γνωστό ότι ο καταυλισμός εκκενώθηκε με αποτέλεσμα 13.000 μετανάστες να βρίσκονται στον δρόμο, μεταξύ τους και οι 35 που είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Την ίδια στιγμή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχειρούν σε δύο μέτωπα πυρκαγιάς, κοντά στη Βατούσα και την Άντισσα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Σκαλοχωρίου, υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες ενώ υπάρχει κίνδυνος για ανάφλεξη αερίων σε τυροκομείο που βρίσκεται στην περιοχή.

Οι άνεμοι εντάσεως έως και 7 μποφόρ δυσχεραίνουν την κατάσβεση.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αλλά και εθελοντές από τα εθελοντικά κλιμάκια και προσωπικό του δήμου δυτικής Λέσβου.